Elstartolt a Loadout - GTV NEWS 6. hét - 1. rész

Mike • 2014-03-02 11:24:10 • Rovat: Hírek


Természetesen a 6. hét sem szűkölködik érdekes hírekben, amiket ezúttal is elhoztunk nektek. Szó lesz többek között az elindult Loadout-ról, a hatalmas bevételnek örvendő Take Two-ról, a kibővülő Disney Infinite-ről, de még az egész világot tálcán kínáló ReRoll-ról sem feledkezünk meg.



Loadout / Tropico 5 / Take Two / Disney / ReRoll



A rengeteg bétás tesztelés után végre elstartolt a Steam legújabb free-to-play őrülete a Loadout, ami semmit és senkit sem vesz komolyan. Megannyi fegyvervariáció, eszement hangulat, beteg poénok és pörgős akció, úgyhogy ha kicsit meguntad a Team Fortress 2-t, akkor bátran töltsd le ezt a TPS izét.





A Take Two hatalmas forgalomnak örvendhet az elmúlt időszakot tekintve, ami nem is meglepő, hiszen a Grand Theft Auto V, az NBA 2K14 és a BioShock Infinite is jól fogyott. Eközben a jövőbe is bizakodva tekintenek, DLC-k és új részek egyaránt igyekeznek kiszolgálni a rajongókat.






Címkék:  BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 2, Loadout, Tropico 5, Far Cry 3, PES 2015, Take Two, Disney, ReRoll, Virtualizer, Steam Music, Star Wars: The Old Republic, Enemy Front, PlayStation 4, World of Tanks, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Captain America: The Winter Soldier


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>