Cell, Splinter Cell - GTV NEWS 6. hét - 2. rész

Mike • 2014-03-16 18:53:03 • Rovat: Hírek


A 6. hét második hírműsorában is bőven kijutott nekünk a jóból, hiszen ezúttal is megannyi érdekesség között csemegézhetünk. Megtudjuk, hogy miként is jött létre a Splinter Cell sorozat, ránézünk a Star Citizen aktuális begyűjtésére, végül pedig még a The Order: 1886-ról is megtudhatunk ezt-azt.



Splinter Cell / Star Citizen / Transformers Universe / The Order: 1886



Az Activision is érzi, hogy egyre több a gond a Call of Duty sorozat körül és bár a Ghosts nem panaszkodhat az eladásokat nézve, a visszhang már jóval megosztóbb volt a játék körül. Ennek értelmében a Sledgehammer Games is csatlakozik a korábbi két fejlesztőgárda mellé, akik így 3 évente fognak kiadni egy-egy epizódot.





Mint kiderült, John Carmack azért lépett le az id Software-től, mivel nem tudta meggyőzni a többieket, hogy az Oculus Rift bizony jó dolog. John nem sokat töprengett és azonnal átlibbent az Oculus-hoz, ahol alapból vezetői pozícióból irányíthatja a jövőbeni fejlesztéseket. Innen is sok sikert kívánunk neki!






Címkék:  Splinter Cell, John Carmack, Star Citizen, Xbox One, Strider, Transformers Universe, 2014 FIFA World Cup Brazil, Sniper Elite 3, Child of Light, Titanfall, Activision, Sonic Boom, The Order: 1886, Minecraft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>