Mek-mek - GTV NEWS 7. hét - 2. rész

Mike • 2014-03-24 14:05:01 • Rovat: Hírek


Befutott a 7. hét maradék infócsokra is, melyben káposztát majszolunk egy kecskével, csodálkozunk az új Call of Duty-n, megnézzük, hogy milyen bejelentésekkel szolgált a legújabb Nintendo Direct, de még a Fable Legends-ről is hoztunk ezt-azt, úgyhogy vágjunk is bele a közepébe!



Fable Legends / Goat Simulator / Call of Duty / Nintendo Direct



A Microsoft elárulta, hogy nem játékként, hanem sokkal inkább szolgáltatásként tekint az Xbox One-ra érkező Fable Legends-re, ami kifejezetten a multis örömöket helyezi előtérbe. Később egyébként nemcsak folytatások érkezhetnek a játék mellé, hanem spin-off-ok is, sőt akár egy sorozat sem elképzelhetetlen a témában.





Az Activision büszkén veri a mellét, mert a következő Call of Duty olyat fog robbantani, hogy csak na. Szebb grafikus motor, élethű akciók, töménytelen halál és minden képzeletet felülmúló online multiplayer. Nem ismerős ez nektek valahonnan?






Címkék:  Fable Legends, Dead Rising 3: Fallen Angel, Goat Simulator, Pillars of Eternity, State of Decay: Lifeline, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Call of Duty, Arma III, Hitman GO, Project C.A.R.S., NBA 2K14, Nintendo Direct, The Evil Within, Halo, Boderlands 2: Sir Hammerlock vs. The Son of Crawmerax, Assassin's Creed Arena, Battlefield 4: Naval Strike


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>