Ingyen van a Dead Space - GTV NEWS 13. hét - 1. rész

Mike • 2014-04-25 13:47:14 • Rovat: Hírek


A 13. héten ismét két hírműsorral jelentkezünk és már az első adást is annyi érdekességgel tömtük tele, hogy egyszerűen szóhoz sem jutunk. Na jó, rávetjük magunkat az inFamous: Second Son-ra, utánajárunk a Facebook - Oculus ügyletnek, illetve megmutatjuk, hogy miért is jó fej az Electronic Arts.



inFamous: Second Son / Facebook - Oculus Rift / Rainbow 6: Patriots



Szegény Rainbow 6: Patriots-ot még az ág is húzza, hiszen össze-vissza dolgoznak vele, majd pedig inkább kezdik előröl. Belső források szerint immáron negyedszerre nullázták le a projektet, ami sok jót nem jelent a jövőre nézve, de mi azért még bizakodunk.





A Facebook megvásárolta az Oculus Rift-et, a hírt követően pedig felbolydult az internet. Rengeteg korábbi támogató fejezte ki nem tetszését, ráadásul a Minecraft atyja, Markus "Notch" Persson egyenesen odáig ment, hogy visszavont az Oculus-os változat készültét. Kíváncsian várjuk, hogy mi jó fog kisülni ebből.






Címkék:  inFamous: Second Son, Moebius: Empire Rising, Trials Frontier, RollerCoaster Tycoon, Ubisoft, OlliOlli, Bear Simulator, Facebook, Oculus Rift, Project C.A.R.S., Rainbow 6: Patriots, Mordheim: City of the Damned, Flockers, Company of Heroes 2 - The Western Front Armies, Electronic Arts, Dead Space, Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>