Javul az új inFamous - GTV NEWS 14. hét - 2. rész

Mike • 2014-05-09 09:50:52 • Rovat: Hírek


A 14. hét második hírműsorában szót ejtünk majd az egyre jobban festő PS4 exkluzív inFamous: Second Son-ról, megnézzük, hogy miben gondolkodik az Amazon, a Tropico ötödik eljövetele is kap egy kisebb részt, végül pedig a horror sem maradhat távol a műsortól, úgyhogy ne is húzzuk tovább az időt, vágjunk a közepébe!



inFamous : Second Son / Tropico 5 / Amazon FireTV / Caffeine



A Sucker Punch-ról igazán példát vehetne pár fejlesztő csapat, a Sony-t pedig a kiadók irigyelhetik, mivel egyre-másra ontják magukból az ingyenes foltokat, amik még jobbá, szebbé és tartalmasabbá teszik az inFamous: Second Son-t. Respekt nekik!





A Tropico 5-ben - a sorozat történetében először - megkapjuk a multiplayer módot, amiben egymás ellen, vagy akár egymás mellett is küzdhetünk a polgárok kegyeiért. Reméljük, hogy a többjátékos móka legalább olyan jó lesz, mint az egyjátékos kaland és nemcsak egy kötelező pluszként fog díszelegni a játék menüjében.






Címkék:  inFamous : Second Son, Age of Mythology Extended Edition, Epic Games, Tropico 5, Amazon Fire TV, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Star Wars, The Incredible Adventures of Van Helsing II, Caffeine, Watch Dogs, Family Guy: The Quest for Stuff, Hellraid: The Escape


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>