Titanfall DLC - GTV NEWS 16. hét - 1. rész

Mike • 2014-05-15 21:08:18 • Rovat: Hírek


Érkezőben az új Sid Meier játék, kibővül a Titanfall és a The Elder Scrolls Online-ban is beindul a cserebere, még ha csak fórumosan is. Nagyából ezekről lesz szó a 16. hét első hírösszefoglalójában, de ahogy megszokhattátok már, ez a pár infó csak a jéghegy csúcsa.



Sid Meier's Civilization: Beyond Earth / Titanfall / TESO



Hamarosan befut a Titanfall első DLC-je, ami rögvest három új pályát ad hozzá az eddigi felhozatalhoz. Emellett a Respawn Entertainment megerősítette, hogy az új játékmódok mindenki számára ingyenesek lesznek, így megpróbálják nem annyira felszabdalni a játékosokat.





Elindult a The Elder Scrolls Online Marketplace fóruma, ahol meghirdethetjük eladni kívánt holmijainkat. Ez a módszer a fejlesztők szerint remekül működik, ráadásul nem lesz telespamelve az ingame chat. Úgy legyen!






Címkék:  Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Titanfall, Hearthstone: Heroes of WarCraft, The Elder Scrolls Online, Road Redemption, Age of Empires: World Domination, Watch Dogs, RollerCoaster Tycoon, World of Darkness, Hazard Ops, PlayStation Vita Pets, Pantheon: Rise of the Fallen


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>