Készül a Prey 2? - GTV NEWS 23. hét

Mike • 2014-06-21 00:09:41 • Rovat: Hírek


A 23. hét hírfolyama kicsit soványka, de ez senkit ne tévesszen meg, mivel az E3 mellett is beérkezett pár szaftosabb infó, amikről egyszerűen muszáj beszélni. Rögtön itt van a jól fogyó Mario Kart 8 és Watch Dogs, a készülgető Prey 2, valamint a nyugdíjba vonuló PSP.



Prey 2 / Mario Kart 8 / Marvel Heroes 2015 / PSP



A Nintendo végre boldog lehet, hiszen a Mario Kart 8 nemcsak, hogy szépen fogyott a kasszáknál, de még a Wii U eladásait is megdobta, aminek hála rengeteg konzol került emberkézbe. Örvendjünk és bízzunk a hasonló folytatásban!





A japánok mellett a franciák sem szomorkodnak, a Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a Watch Dogs személyében az eddig legjobban fogyó játékát tisztelhetjük és bár sokan kicsit csalatkoztak, a hatalmas hype és reklámhadjárat megtette a hatását.






Címkék:  Prey 2, Mario Kart 8, Marvel Heroes 2015, PSP, Metal Gear Solid, Watch Dogs, Dark Souls 2, Halo, Microsoft, The Witcher 3: Wild Hunt, GoG Galaxy, Forza Motorsport 5, Loadout, Sunset Overdrive


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>