Egy denevér szárnyú, pingvin testű lénnyel a bugyik nyomában

BadSector • 2011-11-01 11:26:25 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Az ügyességi, ugrálós platform játékoknak a kellemes kikapcsolódás megteremtése a feladata. Valamilyen kedves kis történetet mesélnek el, vagy egy aranyos szereplővel le kell küzdenünk a világunkra szabaduló nemezist és közben kiszabadítani a társainkat. Habos-babos kalandok, melyek csipetnyi kihívással, folyamatos jutalmazással teremtik meg a néhány órás önfeledt szórakozást. Na, a Prinny nem ilyen!Prinny 2: Dawn of Operation Panties, Dood! PSP videoteszt (HD)Kerülgetett már idegbaj egy játék nehézségét illetően? Volt már szerencséd olyan játékhoz melyben pályánként több tucat életet vesztettél el? Esetleg az egészhez társult valami pihent történet még pihentebb ellenfelekkel és egy pingvin testű, denevér szárnyú, karó lábú főhős? Ha a kérdésekre igen a válaszod, akkor Te játszottál az első Prinny kalanddal (ahogyan én is), a Prinny: Can I Really Be the Hero?-val. Tudod, hogy megérkezett a folytatás? Itt a videoteszt!.
Az Prinnyben egy minden eddiginél betegebb történethez lehet szerencsénk, mivel Etna hercegnőnek eltűnt a bugyikája, és ha jót akarunk, mihamarabb nekilátunk felkutatni. A kellően elvont kalandhoz a már ismert kivitelezés társul a pompás és változatos világokkal. Az udvarban lévő NPC-k, mint menüpontok, még mindig zseniálisak és az extrákkal szolgálókat még mindig a titkos helyeken őrzött Orbok megszerzésével tudjuk aktiválni.


Alice Madness Returns


Kicsit furcsa és elégedetlenkedésre ad okot, hogy kevés igazán újító dolog található a játékban. Sőt, a kombó rendszeren kívül mást nem is tudok hirtelen említeni. Mondjuk a harcrendszer eddig is rendben volt, így speciális támadásokkal és a jól megtervezetten kivitelezett akciókkal a kelleténél valamivel kevesebb élet elvesztésével abszolválhatjuk majd a pályákat. Azonban a 999 prinny élet továbbra sem túlzás, mivel a nehézségéből és a durva boss harcaiból továbbra sem engedett.


Alice Madness Returns


A Prinnyk második kalandjának is csak az első hibáit róhatjuk fel, mivel amellett, hogy frusztrálóvá és könnyen monotonná válhat a folyamatos újrapróbálkozás, még mindig a nehézsége jelenti a különlegességét. Persze azért a története, karakterei és helyszínei sem nevezhetők mindennapinak, de kevés az az újdonság, amit a idegesítő nehézségével szemben fel tud vonultatni. A hangok, zenék, grafikai megoldások, látványelemek hozzák a kötelezőt, így azért egy teljes értékű folytatásról beszélhetünk. Egy próbát mindenképpen megér az őrült Prinny világba tett kiruccanás.


Címkék:  Prinny, PSP, Sony, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>