SkyDrift PC Videoteszt - Csípős dogfight, tempós verseny

DeathEvil • 2012-01-11 02:14:56 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


SkyDriftA magyarok ismét otthagyták digitális kézjegyüket a virtuális videojáték történelemkönyvében, igaz ezúttal egy kisebb volumenű projekttel kapcsolatosan. A Digital Reality egy pofás légi csatákra építő arcade repülős versenyjátékot alkotott SkyDrift néven. Garantált a kikapcsolódás ebben magyar gyöngyszemben.SkyDrift PC Videoteszt (HD)Már a '90-es években megmutatta tehetségét a Digital Reality, az Imperium Galacticákkal és a Haegemoniával, majd pedig a világháborús témákra támaszkodó "real time" stratégiák területén is bizonyították tehetségüket. Ezúttal azonban egy merőben más műfajjal jelentkeztek, mivel a SkyDrift egy tökös repülős versenyjáték bőséges akcióval nyakon öntve. Itt nyoma sincs a szimulációnak, ugyanis a reflexeké és a sebességé a főszerep.
A játékmenet zsenialitását az egyszerűsége adja. Elsőnek lenni egy versenyben, ahol vagy a tökéletes száguldással vagy a másik játékosok szívatásával érhetünk el sikereket. Power-upokal, alternatív útvonalakkal és turbó használatával biztosítják a versenyek hevességét és az addikciót. A nyolc fő által megvívott multiplayer küzdelmek pedig tökéletes hangulatban zajlanak a szemnek tetsző és folyamatosan változó helyszíneken.


SkyDrift (a kép nagyítható)

SkyDrift (a kép nagyítható)


Minden apróbb hiányossága ellenére (amely érveket inkább csak a honfitársak szerethető munkája által okozott telhetetlenség indikált) egy ügyes és élményekkel teli, klasszikus hangulatú, akció orientált versenyjátékhoz lehet szerencsénk a SkyDrift képében. Örülök, hogy alkotnak a magyar játékfejlesztők még akkor is ha nem kasszasiker címeket fejlesztenek, ugyanis ezúttal egy kisebb büdzsére építkezve is sikerült minőségi munkát prezentálniuk. Mindig öröm magyar nevekkel találkozni egy stáblistán.


SkyDrift


Címkék:  SkyDrift, PC, Digital Reality, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>