Order and Chaos Online Mobil Videoteszt - A WOW kisöccse?

BadSector • 2012-02-12 00:50:41 • Rovat: Tesztek


Order and Chaos OnlineRégi mondás a PC-s játékok világában, hogy jótól lopni bocsánatos bűn és ez a mobilos Order & Chaos Online-ra maximálisan igaz. Ha kedvenc hordozható telódon játszva, garantáltan leesik majd nemcsak a te állad, hanem azoké is, akik mögötted, vagy melletted állnak, vagy ülnek a buszon, metrón, vagy villamoson.Order and Chaos Online Mobil Videoteszt (HD)A játék netkódját olyannyira profin sikerült megírni, hogy a játék csak nagyon ritkán, elvétve laggol, még metrón ülve is tolhatjuk, amit bizony a WoW-ról nem igazán lehetett elmondani, amikor mondjuk laptopról, mobilstickkel próbálkoztunk vele.
Nem minden játék igazán szórakoztató a közlekedési eszközökön, de szerencsére ez az Order & Chaos-ra maximálisan igaz. Akár három-négy busz, vagy metrómegálló között is hagyományos, ám a gyakran mulatságos küldetés szövegeknek, illetve a hamisítatlan – és mégis hamisított! – WoW-feelingnek köszönhetően questeket hajthatunk végre, szinteket lépünk, új varázstárgyakat szerünk, fejlődünk, erősödünk – egyszóval pontosan azt éljük át, amit a Blizzard bestsellerében.


Order and Chaos Online (a kép nagyítható)

Order and Chaos Online (a kép nagyítható)


Abba már bele sem merek gondolni, egy unalmas iskolai óra közben a pad alatt, vagy lógósabb munkaidő közben micsoda boss öléseket, vagy PVP harcokat hajthatunk végre az okostelefonunkon... Mert bizony ez is mind-mind megtalálható a játékban.


Order and Chaos Online


Címkék:  Order and Chaos Online, Mobil, Videoteszt, WOW


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>