Alan Wake PC Videoteszt - A borzongás PC - re is megérkezett

Mike • 2012-04-08 10:48:19 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Alan Wake PCElérkezett az idő, hogy Alan Wake története ne csak az Xbox tulajdonosok képernyőjén keljen életre, hanem bizony az egér szorongatása közben is borzonghassunk. Nem sokan hittek benne, de rengetegen reménykedtek és nekik lett igazuk. Az Alan Wake PC-re is befutott.Alan Wake PC Videoteszt (HD)Alan Wake PC megjelenés. Szinte hihetetlen, hogy ezt kimondhatjuk és leírhatjuk. A Remedy-nek sikerült elérni, hogy megjelenjen a játék asztali számítógépekre is. Ez főleg abban a tudatban megsüvegelendő, hogy annak idején az Xbox eladások bizony nem döntöttek csúcsokat a kasszáknál és akkor még enyhén fogalmaztunk. De végre itt van és a kérdés az, hogy megérte-e rá várni ilyen hosszú ideig. Az alant terpeszkedő videótesztünkből minden kiderül.
Az Xbox verzióhoz képest, azért szerencsére történt egy két változás a PC-sek javára. Alapból megkapják ugyanis az utólag megjelent 2 DLC-t, a The Signal-t és a The Writer-t, méghozzá egész kedvező áron. Mondjuk amennyit vártak a megjelenésre, meg is érdemlik, hogy ne teljes áron dobják a piacra. Egy újabb jó pont a Remedy neve mellett.


Alan Wake PC


A billentyűzet-egér kombó jól muzsikál, szinte nem is érezzük, hogy ez konzol port lenne. A látvány pedig eszméletlen. Bizony-bizony, nincs okunk a panaszra, kapunk mindent mi szem-szájnak ingere. A textúrák részletesebbek, mint valaha, a köd valóban félelmetesnek hat és a fény - árnyék effekteket gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Igazi öröm ez a szemnek.


Alan Wake PCMit is mondhatnék így zárásként. Az Alan Wake itt van, végre valahára PC-re is megérkezett. A hangulat, a megújult látvány, a könnyed irányítás, mind-mind pozitívuma a játéknak. Mellé kapjuk a 2 megjelent DLC-t, méghozzá egész olcsón. Azt hiszem ennél több nem is kell, hacsak nem annyi, hogy legközelebb előbb is hozhatnak PC-re ezt-azt. Sziasztok.


Alan Wake PC


Címkék:  Alan Wake, Remedy, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>