Alan Wake American Nightmare XBLA Videoteszt - Arcade 1.5

Mike • 2012-04-12 11:47:01 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Alan Wake's American Nightmare XBLAMiután Alan Wake PC-re is tiszteletét tette, az Xbox-osok már a folytatásnak örülhetnek. Azért teljes második résznek nem nevezhető, inkább egy 1.5-ös verzió, ahol ezt-azt kicseréltek, átgondoltak, de a lényeg megmaradt: maradj világosban és trancsírozz lámpafénnyel.Alan Wake's American Nightmare XBLA Videoteszt (HD)A Remedy gondolt egy nagyot és kicsit akciódúsabbra vette a figurát. Sokkal több monszta szakad majd a nyakunkba 2 méterenként, úgyhogy nem nagyon lesz időnk elmerengeni az élet nagy kérdésein. A hangulat ennek köszönhetően kicsit eltolódott a horrortól, de mint akciójáték megállja a helyét. Csak ne az első részt keressük benne és akkor nem csalódhatunk. Részletek a videóban.
Sok ötletük a készítőknek nem lehetett a pályákkal kapcsolatban, ezért bepakolták a játékba a 3 legjobb helyszínt, amit találtak és ezt azzal fejelték meg, hogy többször is visszaküldik a szerencsétlen játékost bóklászni. A játékidő kitolásának nem feltétlen ez a legjobb módja, hiszen hosszú távon nagyon monotonná válhatnak az ismétlődő részek.


Alan Wake's American Nightmare XBLA


Ezt a Remedy-nél is észrevehették, ezért belekerült a játékba egy pontvadászatos horda mód, ami egész poén, legalábbis elsőre. Az elején még vicces hajkurászni a pontokat és lámpázni orrvérzésig, de a sokadik alkalom után már hiányzik belőle egy társ. Hát igen, a coop teljesen kimaradt a játékból, pedig érzésünk szerint ide bőven elfért volna. Na, talán majd legközelebb.


Alan Wake's American Nightmare XBLAÉrdekes játék lett az Alan Wake American Nightmare, hiszen nem mondhatjuk rá teljes szívből, hogy rossz lenne. A látvány még mindig pazar és ha a pár hiányosságot kijavítják a következő epizódra, akkor nem lesz okunk a panaszra. Addig is, aki szeretne egy kicsit lövöldözni egyedül a sötétben, annak bátran ajánljuk, de azért csak óvatosan.


Alan Wake's American Nightmare XBLA


Címkék:  Alan Wake American Nightmare, Xbox, Remedy, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>