Resident Evil 4 HD Xbox 360 Videoteszt - A sokadik átirat

BelsoValtozas • 2012-04-18 22:42:07 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Resident Evil 4 HDAz egykori klasszikusok HD kiadása megosztja a játékostársadalmat: sokan örülnek, hogy szebb ruhában játszhatják végig kedvenceiket, még többen pedig bosszankodnak, mondván ez nem más, mint pénzlehúzás. Az igazság szerintem nem odaát, hanem valahol a két tábor álláspontja között van.Resident Evil 4 HD Xbox 360 Videoteszt (HD)A Resident Evil 4-ben sokan kissé csalódtak, de még többen voltak, akik beleszerettek az új környezetbe és az akciódús játékmenetbe. A fanyalgók most lapozhatnak, akikben viszont kellemes emlékeket hagyott a játék valamelyik kiadása, azoknak HD verzió is tetszeni fog. A még mindig kiváló hangulatot a Capcom ugyanis többnyire sikeresen ültette át Xbox 360-ra, illetve PS3-ra.
A korosodó grafika felbontásának magasabbra tornázása és néhány új effekt hozzáadása révén a megjelenítés szépnek mondható, bár egyes textúrákkal szinte semmit nem kezdtek – ezek olykor betolakodnak a képernyőbe. Az irányítás hamar kézre áll, ám kissé csalódott voltam, hogy néhány achievement-en kívül semmilyen új tartalmat nem kaptam.


Resident Evil 4 HD (a kép nagyítható)

Resident Evil 4 HD (a kép nagyítható)


Mivel a program elég sok portot megélt, ezért valószínű, hogy aki ki akarta próbálni, az már megtette. Számukra a HD verzió nem hoz újat, de megszínesítheti az estéket és felidézheti a régi szép emlékeket. Azok számára pedig, akik barlangban nőttek fel, korábban fiatalok vagy félősek voltak, itt a remek alkalom, hogy elkalandozzanak Spanyolország sötétebb vidékein.

A Resident Evil ára 4 PSN-en 20 dollár; míg Xbox 360-on a magyar közönség mindössze 960 MS Pont, vagy 2990 Ft fejében teheti magáévá a játékot.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Resident Evil 4 HD


Címkék:  Resident Evil 4 HD, Xbox 360, Capcom, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>