Summer Stars 2012 Xbox 360 Videoteszt - Olimpiára hangolva

Mike • 2012-07-15 14:21:55 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Summer Stars 2012Az olimpia már a nyakunkon, így nem meglepő, hogy a játékfejlesztők is igyekeznek minket bevonni a versenyzés sűrűjébe. A Summer Stars 2012 ugyan nem a hivatalos feldolgozása a közelgő eseménynek, de szinte minden meg van benne, ami ilyenkor a stadionban várna ránk, vagy legalábbis majdnem minden..Summer Stars 2012 Xbox 360 Videoteszt (HD)Kezdjük a legelején: tartalék kontrollerből tessék bekészíteni vagy egy tucatot, mert a hatalmas puffogtatás mellett egészen biztos, hogy szükségünk lesz rá. Néha talán már túlzásokba is esett egy-két helyen a 49Games csapata, de ha mi meg is bocsátunk, a kezeink biztos, hogy nem fognak.
Mivel egy nemhivatalos játékról van szó, ezért kicsit más szemmel kell nézni a végeredményt, ami valljuk be, igencsak érdekesre sikeredett. Ezt itt most nem feltétlen pozitívan értem, hiszen semmi kiemelkedő nincs a játékban, minden középszerű, csak semmi csicsa.


Summer Stars 2012 (a kép nagyítható)

Summer Stars 2012 (a kép nagyítható)Úgy kezdtem, hogy az olimpiai láz már a játékfejlesztőket is elérte, de ahogy a Summer Stars-ot elnézzük, nem is kímélte őket. Egy eléggé semmilyen játék lett, ami az esemény fanatikusainak okozhat pár ( jobb esetben ) kellemesebb órát, de aki sajnálja a kontrollerét, az inkább maradjon távol tőle. Higgyétek el, veszélyes..


Summer Stars 2012


Címkék:  Summer Stars 2012, Xbox 360, Deep Silver, 49Games, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>