Max Payne 3 Multiplayer PS3 Videoteszt - Lassított multiplayer

Mike • 2012-08-01 12:41:40 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Max Payne 3 MultiplayerKorábban már leteszteltük a Max Payne 3 egyjátékos módját, úgyhogy ez alkalommal az online szekción van a sor, ahol pár igen érdekes újítás fogadott minket. A legnagyobb kételyeket a bullet time bevezetése okozta, hiszen nem nagyon tudtuk elképzelni, hogyan is lehetne ezt beleültetni a többjátékos módba.Max Payne 3 Multiplayer PS3 Videoteszt (HD)Előre szólok: sikerült nekik. Egy olyan rendszert találtak ki a Rockstar-nál, amivel nem szakadozik a harc menete és nem érezzük feleslegesnek az új feature-t. A lassítás aktiválásakor ugyanis nem mindenki tapasztalja annak áldásos hatását, hanem csak egy kis térségben lesznek hosszabbak a léptek, így nem kell aggódnunk ha egy vérpistike a pálya másik szegletében szórakozik.
Persze ha ennyi újítás került volna bele a multis szekcióba, akkor nem szórakoznánk ilyen jól, úgyhogy van még ott, ahonnan ez jött. A 2 új játékmód mellett a Rockstar egy ötletes húzással szál szembe a csalókkal, ugyanis egy külön kis "karantént" hozott létre a számukra, ahol egymással viaskodhatnak napestig. Ügyes húzás a részükről, hiszen így a legálisan gyilkolóktól nem veszik el a szórakozás örömét.


Max Payne 3 Multiplayer


A kezdőknek sem kell aggódniuk, hiszen az első pár szintet külön fejlődhetjük meg, amolyan kis tréning gyanánt. Ez kifejezetten jó ötlet, ugyanis így legalább az elején nem kell aggódnunk azon, hogy egy 50-es szintű csapattal kerülünk szembe. Olyankor már a lassítás sem segítene.


Max Payne 3 MultiplayerÖtletes újdonságokkal operál tehát a Max Payne 3 multis szekciója, ahol bizony rengeteg időt eltölthetünk, ha nem figyelünk az órára. Egyedül talán a térképek száma lehet kellemetlen, de gondolom egy halom DLC-vel ezt majd később orvosolják. Akárhogy is, egy igen jó multiplayer mókában lehet részünk, úgyhogy elő a painkillert és indulhat is a lassított XP gyűjtés. Sziasztok.


Max Payne 3 Multiplayer


Címkék:  Max Payne 3, Multiplayer, Rockstar Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>