Angry Birds, avagy éhes disznó rémes madarakkal álmodik

DeathEvil • 2011-11-01 10:09:57 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Mobil készülékek után tovább folytatja hódítását a Rovio tollas madárhordája ezúttal személyi számítógépeken is. Az ügyességi puzzle disznófogóban ezúttal sem fogunk csalódni, ugyanis a hangulat és design most is maradéktalanul kifogja elégíteni ezen játékok kedvelőit még a monitorok előtt ülve is.Angry Birds PC videoteszt (HD)A finn illetőségű Rovio Mobile telefonokon nagy sikert elért ügyességi, puzzle játékát, az Angry Birdsöt, most a PC-seknek is lehetősége nyílik kipróbálni. Így tettünk mi is, és megvizsgáltuk, hogy azt a „csoda receptet”, ami érintőképernyős készülékeken hatalmas sikernek bizonyult, vajon a PC esetében mivel kompenzálták, ha egyáltalán szükség volt kompenzációra, vagy a cuki madarak így is megvesznek mindenkit kilóra?
Az Angry Birds zsenialitása a humora és bájossága mellett a kihívásban rejlik. Megkövetel egy kis taktikázást, megfontolt stratégiaépítést, ugyanis a malacok különböző típusú anyagok (fa, üveg, kő) mögé rejtőznek. Fontos, hogy mindig a megfelelő típusú madárral a legmegfelelőbb ponton indítsunk támadást. A robbanó madár, a turbós madár vagy akár a bumeráng madár, mind egyfajta anyag ellen a leghatásosabb, ezért fontos a jól megkoreografált bevetés. Szórakoztat és gondolkodtat, ez a mágikus receptje.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


A helyzet az, hogy a bepöccent szárnyasok érintőképernyő nélkül is ugyanannyira képesek magukkal ragadni az embert. Az érintőképernyős használat csak egy apró extra, ami sokszor még bosszantó is tud lenni, de egérrel egy nagy képernyőn felhőtlen kikapcsolódásban lehet részünk. Nem véletlen az Angry Birds sikere, tipikusan az a projekt, ami mindenkit meg tud szólítani és hosszas órákra képes lebilincselni egyszerűségével és kedvességével. Garantáltan Te is imádni fogod.


Címkék:  Angry Birds, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>