FIFA 13 PS3 Videoteszt – Újraválasztás vagy trónfosztás?

R4bbit • 2012-10-12 20:53:49 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


FIFA 13Nem túlzás azt állítani, hogy focis játékot ennyire még nem várt a nagyérdemű, hiszen a FIFA-sorozat legújabb darabja már a megjelenést követő néhány napban milliós eladási számokkal büszkélkedhetett. A tavalyi év langyosabb fogadtatása és a felemás érzéseket kiváltó UEFA DLC után nagyon érdekelt, hogy a nagy hisztéria a bejáratott címnek szól, vagy valóban ennyire jól sikerült az idei program. A tesztből remélhetően kiderül.FIFA 13 PS3 Videoteszt (HD)A legújabb módozatnak számító Skill Games annyira jól sikerült, hogy rövidebb kikapcsolódásként, akár önmagában is megállja a helyét. A kihívások bronz és ezüst fokozata nem nagyon okozhat problémát senkinek, de a legkeményebb nehézség még a hardcore játékosok számára is mutathat újat.
Az idei E3 egyik érdekessége volt az új rész Kinect támogatásának bemutatása. A Voice Command segítségével akár élőszóban is utasíthatjuk játékosainkat, cseréket hajthatunk végre és vérmérséklettől függően szidhatjuk a bírókat.


FIFA 13


Az iPhone tulajdonosok dörzsölhetik a tenyerüket, mert a Football Club-rendszer egy az almás cég telefonjaira fejlesztett aplikáció segítségével is elérhetővé válik, így akár buszon ülve, vagy egy lyukasórán is ránézhetünk a csapatunk és játékosaink ügyes-bajos dolgaira.


FIFA 13A fentiekből is kitűnik, hogy a 13-as al-számmal ellátott Fifa újra a csúcs felé vette az irányt, hiszen a számos finomítás és polírozás mellett a pár bekerült újítás is remekül sült el. Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, hogy az utóbbi idők legjobb focis játékát kaptuk most kézhez, úgyhogy a virtuális futballistáknak kötelező a részvétel.


FIFA 13


Címkék:  Fifa 13, EA, EA Canada, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>