Far Cry 3 PS3 Videoteszt - Víkend a pokolban

R4bbit • 2012-12-27 09:16:20 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Far Cry 3A Ubisoft Montreal és a megsegítésükre rendelt számos stúdió összefogásából megszületett a Far Cry harmadik felvonása, amiben a szavannákról egy buja trópusi szigetre mehetünk nyaralni. A festői Rook-szigetek tökéletes helyszínnek tűnik egy laza hétvégére, azonban a szigetre érkező gondtalan aranyifjak nem számolnak a helyi kiskirály vezette kalózbandákkal. A nyaralásból hamarosan élet-halál küzdelem lesz, amit csak a legerősebbek élhetnek túl.Far Cry 3 PS3 Videoteszt (HD)Bár főhősünk remek úszó (ráadásul ezen képessége még fejleszthető is) azért itt szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy a vízben bizony ragadozók is élnek. A nyílt vízen cápák lesnek az óvatlan fürdőzőkre, míg a lápos-mocsaras vidéken nagy eséllyel futhatunk össze egy-egy krokodillal is.
A „craftolás” nagyon fontos eleme a játékmenetnek, aminek elsősorban a sziget állat- és növényvilága látja kárát. Minél komolyabb felszerelést készítünk magunknak, annál több gyógyszert és felszerelést aggathatunk magunkra egy küldetés során.


Far Cry 3


A játékban megtalálható egy pályaszerkesztő is, amelyben kreativitásától függően mindenki elkészítheti mások szívatására kitalált térképét, amit a többjátékos küzdelmek során lehet majd használni. A szerkesztő kezelése elég egyszerű, ezért aki kedvet érez hozzá az ne fogja vissza magát.


Far Cry 3„Az élet tényleg egyfajta iskola, alkalom a gyakorlásra. Elsősorban a jellem felépítésére és a szellem nevelésére való.” A játékot átlengő őrület a töltőképernyőn és tipográfián is nyomott hagyott: a főhős erkölcsi átalakulását a készítők a feladatok között elhelyezett Lewis Caroll-idézetekkel is megpróbálták érzékeltetni, ezzel egyféle szürreális színezetet is adtak az egész történetnek.


Far Cry 3


Címkék:  Far Cry 3, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>