Fable: The Journey Xbox 360 Videoteszt - A Kinect-es mese

Mike • 2013-01-21 11:50:44 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Fable: The Journey2012-ben a The Journey már a második Fable játék, de míg a Heroes alcímmel ellátott próbálkozás eltűnt a süllyesztőben - teszem hozzá, joggal -, addig a Kinect-es kaland egész szórakoztatóra sikeredett. Lesz itt kérem fogathajtás, varázslatos akciók és egy gyönyörű világ, amit muszáj felfedezni.Fable: The Journey Xbox 360 Videoteszt (HD)A bevezetőből gondolom sokatok úgy gondolja, hogy a The Journey egy újabb remek Fable játék, amivel szinte minden öröm és kacagás, a negatívum szele pedig messze fúj, elkerülvén Albion-t. Hát sajnos ez nem teljesen igaz, de azt el kell ismerni, hogy a Kinect-es felhozatalhoz mérten egész szép, aránylag pontos, néha pedig még izgalmas is.
A gond ott kezdődik, hogy a Lionhead Studios fejlesztői nem tudtak megfelelő kihívást beleültetni a játékba, ami így a veteránoknak csak egy délutáni szieszta nehézségével vetekedhet. A harcok tehát annyira nem kötik le az embert, viszont a fogathajtás egész szórakoztatóra sikeredett, ráadásul a mozgásérzékelős irányítással sincs gond, általában.


Fable: The Journey


Azért, hogy valami igazán jó dolgot is mondjunk a The Journey-ről, a látvány és a hang szekció remekül sikeredett, Kinect-es játék talán még sosem volt ilyen szép. Sajnos hiába mutat jól a csomagolás, ha a tartalom már hagy maga után némi kívánnivalót.


Fable: The JourneyÉrdekes alkotás lett a Fable: The Journey, ami sok tekintetben felülmúlta várakozásainkat, de számos jellemzőben csak középszerűen sikeredett. A látvány és a hangok minden dicséretet megérdemelnek, de a kihívás és a változatosság nagyon hiányzik két fogathajtás között. A sorozat rajongói csak óvatosan közeledjenek felé, de egy próbát megér, elvégre is még sosem kalandozhattunk Albion-ban ennyire belső személyben.


Fable: The Journey


Címkék:  Fable: The Journey, Microsoft Studios, Lionhead Studios, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>