Sports Champions 2 PS3 Videoteszt - Sportolj Move-val

Mike • 2013-01-29 20:58:09 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Sports Champions 2A mozgásérzékelős játékok igazi virágkorukat élik, az már más kérdés, hogy pár táncjátékon kívül semmi érdemleges nem történik a műfaj állóvízében. A kivételekhez sorolandó a Sport Champions is, ami remek megvalósítással volt megáldva, kár hogy igazán komoly tartalom már nem kerül a sportágak közé.Sports Champions 2 PS3 Videoteszt (HD)A Sport Champions 2 nem ígér sokat, csak a szebb, jobb, több hármas mentén halad, nagyjából sikerrel. Sajnos a sportágak terén ezúttal sem tökéletes minden, félre ne értsétek, a megvalósítás ismét remek, de számokban ismét az előző rész adatainál ragadtunk.
Na sebaj, így is akad pár újdonság ahol mozoghatunk eleget, hiszen most már síelhetünk, boxolhatunk, de még teniszezhetünk és golfozhatunk is, de jobb felkészülni, mert pár óra játék után ott is izmot érzünk, ahol eddig mást tapasztaltunk.


Sports Champions 2


Persze egy mozgásérzékelős játék alapja a mozgásérzékelő, de szerencsére a Sports Champions 2 nemcsak, hogy megugorta az előd által magasra tett lécet, de még feljebb tornászta azt. A Move pontos, könnyen kezelhető és ritkán téveszt, bár pár játékhoz nem árt, ha több fagylalt is van a nappaliban.


Sports Champions 2Már a Sports Champions első része sem volt rossz játék, de a folytatás szinte minden tekintetben túlszárnyalta az elődöt. Bár sportágak terén ezúttal sem mondható szélesnek a választék és az online multi hiánya is fájó pont, a remek megvalósítás és az ügyes ötletek könnyedén feledtetik velünk az említett hiányosságokat. Move-ra fel!


Sports Champions 2


Címkék:  Sports Champions 2, Sony CE, San Diego Studio-Zindagi Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>