Dead Space 3 PS3/PC Videoteszt - Zűr az űrben

R4bbit • 2013-02-20 22:53:25 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Dead Space 3Amikor az USG Ishimura nevű bányászhajóval megszakad minden kapcsolat, még senki nem gondol semmi rosszra, azonban amikor a mentőcsapat a fedélzetre lép, szép lassan elszabadul a pokol. A Dead Space megjelenését követően az egyik legjobb túlélő-horror címként vonult be a köztudatba, számtalan díjat és elismerést gyűjtött be, a második felvonás pedig még egy lapáttal rátett az első rész sikerére. Isaac Clarke utolsó eljövetelét régóta várták a rajongók, azonban a várakozásnak most vége – irány a halálos űr.Dead Space 3 PS3/PC Videoteszt (HD)A Dead Space 3 egyik nagy újítása az ún. „drop in-drop out online coop”, aminek lényege, hogy egy-egy feladat közben bármikor becsatlakozhat hozzánk egy haverunk, segítséget nyújtva egy méretesebb nekromorf felaprításához.
A történet teljes megértését segítik a pályákon elszórtan található, különböző hangüzenetek; valamint napló és videó-részletek. Érdemes ezek begyűjtésére időt szánni, mert számos érdekes információ nyerhető ki belőlük.


Dead Space 3


A Dead Space-univerzum sikerét kihasználva, két remek animációs film is készült. A Dead Space: Downfall (2008) az első játék előzményeit meséli el, hogyan bukkan az USG Ishimura legénysége a világűr mélyén egy ősi kegytárgyra, amely amikor a fedélzetre kerül egy régen szunnyadó ősi fajt szabadít rájuk.


Dead Space 3A három évvel később készített Dead Space: Aftermath (2011) folytatja az események taglalását – az USG O'Bannon feladatul kapja, hogy derítse ki mi történt az eltűnt bányászhajó legénységével és a csavaros történet végén még az is kiderül, miért ébred Isaac Clarke a Dead Space 2 elején kényszerzubbonyban.


Dead Space 3


Címkék:  Dead Space 3, Electronic Arts, Visceral Games, PS3, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>