BioShock Infinite PC Videoteszt - A Mennyország kapujában

Mike • 2013-03-30 10:48:58 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


BioShock InfiniteA BioShock mindig is egy remek kivétel volt a zsáner FPS-ek között, hiszen nemcsak egy szimpla lövöldét kaptunk, hanem sokkal többet annál. Sajnos a folytatás már nem ütött akkorát, mint az első rész, de gond egy szál se, hiszen az Irrational Games újra megpróbálja azt, ami anno már sikerült nekik: legendát készíteni.BioShock Infinite PC Videoteszt (HD)Azt hiszem, a legszembetűnőbb változás az elődökhöz képest az a helyszín, hiszen ezúttal nem Rapture vizes folyosóin bolyongunk, hanem Columbia-ban, igaz, nem a földhöz ragadt változatban. A szóban forgó város ugyanis a felhők között repked és bár a játék elején most is egy világítótoronyhoz vezet utunk, ezúttal nem lefele, hanem felfelé folytatjuk kalandunkat.
A szóban forgó város legalább olyan emlékezetesre sikeredett, mint anno Rapture: a környezet apró műgonddal elkészített elemekből tevődik össze, a polgárok élik a mindennapi életüket és a friss levegő sem tesz rosszat a közérzetnek, bár ahogy lenni szokott, az idilli kép hamarosan hamuvá foszlik.


BioShock Infinite


Szintén újdonságnak számít állandó társunk, Elizabeth, aki szinte végig velünk lesz a mentőakció során és szerencsére nem csak mint nehezék, hiszen olykor még a segítségünkre is lehet a harcokban. Nem is árt behívni az aprításba, mivel az ellenfelek száma nem kevés, ráadásul még gondolkodnak is a szemetek, úgyhogy jobb, ha alaposan felkészülünk.


BioShock InfiniteAz Irrational Games ismét megmutatta és a BioShock Infinite személyében egy olyan játékot tett le az asztalra, amire nemcsak, hogy évek múltán is emlékezni fogunk, de az év végi díjak kiosztásánál sem felejthetjük el. Ebből bizony senkinek sem szabad kimaradni, úgyhogy öveket becsatolni, következő megálló: Columbia.


BioShock Infinite


Címkék:  Bioshock Infinite, PC, 2K Games, Irrational Games, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>