Metal Gear Rising: Revengeance PS3 Videoteszt

Mike • 2013-04-08 13:00:08 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Metal Gear Rising: RevengeanceMár jó ideje pletykálták, hogy egy kicsit másféle Metal Gear játék készülget a háttérben, ami nélkülözi Solid Snake-et és a lopakodás helyett inkább az akcióra fókuszál. Jelentem, megérkezett! A Metal Gear Rising: Revengeance egy ízig-vérig akciójáték, méghozzá a jobbik fajtából, úgyhogy szeleteljünk is bele!Metal Gear Rising: Revengeance PS3 Videoteszt (HD)A történet szerint - ami kicsit rövidre és aranymálnásra sikeredett - főhősünk Raiden épp egy testőri munkát lát el, de hát természetesen nem úgy mennek a dolgok, mint ahogy szeretnénk. A védelmünk alatt álló személy meghal, velünk pedig szemtelenül elbánnak fél kézzel, így hát kis átalakítást abszolválnak rajtunk, aminek hatására elindulhatunk a vérgőzös bosszúhadjáratunkra.
Új kinézetünk ultrakemény, képességeink pedig szintén említésre méltóak, hiszen mostantól akár még a fizikának és a gravitációnak is beinthetünk, sőt, hatalmas erőnknek köszönhetően akár a házak méretével vetekedő bossokat is legyűrhetjük pár QTE akció segítségével.


Metal Gear Rising: Revengeance


A sok aprítás közepette hamar felüthetné fejét az unalom, de szerencsére a játék mindig bedob valamit a közösbe. Az egyik ilyen aduász a Blade Mode, aminek segítségével szinte mindent játszi könnyedséggel kaszabolhatunk miszlikbe. Érdemes gyakran használni, hiszen ha jól időzítünk, akkor gerincoszlopokat is eltávolíthatunk az ellenből, ami az életünkre és az energiánkra van jótékony hatással.


Metal Gear Rising: RevengeanceA Metal Gear Rising: Revengeance minden hibája ellenére egy remek kis játék lett, ami megpróbált új színt vinni a Metal Gear univerzumba, méghozzá sikerrel. Bár a játék kicsit rövid és az AI sincs a toppon, a sok szeletelés közepette ez nem nagyon fog feltűnni. Húspultosok előnyben!


Metal Gear Rising: Revengeance


Címkék:  Metal Gear Rising: Revengeance, Konami, Platinum Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>