Injustice: Gods Among Us PS3 Videoteszt - Mortal DC Kombat

Mike • 2013-04-18 18:59:10 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Injustice: Gods Among UsA NetherRealm korábban már bebizonyította, hogy ért a verekedős játékokhoz, ezért nagy izgalommal vártuk a legújabb, szuperhősökkel operáló Injustice: Gods Among Us-t. Az előzetes infók mindenképp bizakodásra adtak okot és szerencsére nem is kellett csalatkoznunk, hiszen azt kaptuk, amit vártunk.Injustice: Gods Among Us PS3 Videoteszt (HD)Az Injustice: Gods Among Us fejlesztői tehát ugyanazok, akik a legutóbbi Mortal Kombat-ot is letették az asztalra, ezért számos aspektusban nagy a hasonlóság, de nem kell aggódni, akadnak itt újdonságok is. Azt már most jobb leszögezni, hogy a vérnek és a fatality-knek búcsút mondhatunk, így aki arra vágyik, hogy Batman-nel kettészabja Joker-t, az bizony csalatkozni fog.
Szerencsére a karakterfelhozatal meglehetősen kellemesre sikeredett, számos híres szuperhős, illetve antihős képviselteti magát a játékban, akik mind egyedi módon küzdenek. A helyszínek is változatosra sikeredtek, ráadásul még be is vonhatjuk őket a harcokba, hiszen szinte minden területen találhatunk olyan tárgyakat, amikkel interakcióba lépve elég rendesen leverhetjük az ellen életerejét.


Injustice: Gods Among Us


A harcok menete is változott kissé, mivel most már csak egy menet áll rendelkezésünkre. Azért nem kell aggódni, minden karakternek dupla HP csíkja van, így a harcok nem rövidültek, sőt, egy csatán belül akár új helyszínekre is eljuthatunk, ami szintén feldobja a játékmenetet.


Injustice: Gods Among UsNagy elvárásokkal ültünk le az Injustice: Gods Among Us elé, de be kell vallani, ezeket majdnem mind teljesítette. A látvány remek, bár egy-két helyen azért érződik az öregség, a játékmenet pörgős, a karakterek menők, a helyszínek pedig telitalálatok. Ha szereted a verekedős játékokat és még a DC univerzumot sem veted meg, akkor az Injustice: Gods Among Us a te játékod. Köpenyt fel, bugyit ki és irány a csatatér!


Injustice: Gods Among Us


Címkék:  Injustice: Gods Among Us, Warner Bros., NetherRealm, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>