Hitman HD Trilogy PS3 Videoteszt - Gyilkos csomag

Mike • 2013-05-20 11:31:12 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Hitman HD TrilogyA Hitman sorozatot gondolom senkinek sem kell bemutatni, hiszen a 2000-es első rész óta már jó pár epizódon keresztül élvezhettük a 47-es kalandjait, sőt még egy mozifilm is készült a témában. Az IO Interactive munkája felett azonban elszállt az idő, így páran úgy gondolták, itt az ideje egy HD köntösnek.Hitman HD Trilogy PS3 Videoteszt (HD)A Hitman HD Trilogy tartalma nem éppen kevés, de sajnos korántsem tökéletes. A csomag magában foglalja a 2002-es Hitman 2: Silent Assassin-t, a 2004-es Hitman: Contracts-ot, a 2006-os Hitman: Blood Money-t, valamint az Absolution előrendelői extráját, a Sniper Challenge-t, de velem együtt sokaknak fog hiányozni a legelső rész.
Sajnos azonban itt még nincs vége, mivel az újra kiadás szinte semmi extrát nem tartalmaz, azaz szinte ugyanazt kapjuk mint régen, se a bugok terén, se pedig az MI-ben nem történt változás. Plusz küldetéseket sem kapunk, de annak, hogy minden a régi fényében, illetve sötétségben tündököl van jó oldala is, ez pedig a hangulat.


Hitman HD Trilogy


Hatalmas élmény újra a régi küldetésekben bóklászni, ráadásul a részek során remekül észrevehetjük a sorozat fejlődésének pontjait is. Ahogy haladunk az időben, úgy nyílik meg előttünk egyre több lehetőség és a kezdeti lineárisabb missziókat felváltják a nagyobb szabadsággal kecsegtető kalandok.


Hitman HD TrilogyA Hitman HD Trilogy kicsit felemásra sikeredett, mert bár a múltidézés jó és a hangulat is a helyén van, az első rész nagyon fog hiányozni, a korábbi hibák pedig inkább ne lennének. Ha eddig valamilyen okból kimaradt volna a 47-es ügynök kalandja, akkor itt a remek alkalom pótolni, de ha már ott vannak a polcodon a részek, akkor felesleges belevetned magad ebbe a kicsit felemás HD felújításba.


Hitman HD Trilogy


Címkék:  Hitman HD Trilogy, Square Enix, IO Interactive, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>