Age of Empires II HD Edition PC Videoteszt - Régi szép idők?

R4bbit • 2013-06-07 15:48:32 • Rovat: Tesztek


Age of Empires II HD EditionManapság egyre többen próbálják visszahozni a régi szép időket, mikor még a videojátékos ipart nem feltétlen a pénz és a futószalagon való gyártás határozta meg. Ezzel próbálkozik a Microsoft is, de sajnos az Age of Empires II HD Edition inkább tűnik felesleges pénzkidobásnak, mint emlékeink felidézésének.Age of Empires II HD Edition PC Videoteszt (HD)Persze azért akadnak jó momentumok is, mint például a korrekt HD elemek, illetve a zenék, amik még most is rabul ejthetik a gyanútlan játékosokat. Külön öröm, hogy az Age of Empires II HD Edition teljes Steam-támogatással érkezik, így kapunk mindenféle földi jót, amik alaposan kitolhatnák a játékidőt.
Így igaz, csak tolhatnák, mert a rengeteg bug-nak, valamint az irdatlan sok fagyásnak hála így is jóval 20 óra fölött fejezzük be a kampányt. További árnyékot vet az örömünkre, hogy a játék keveset nyújt, azt viszont pénzért. Ha körbenézünk az interneten, akkor számos olyan modot találhatunk, amik pont arra képesek, mint ez a HD Edition, csakhogy ezzel ellentétben azok ingyen vannak. Elgondolkodtató.


Age of Empires II HD Edition (a kép nagyítható)

Age of Empires II HD Edition (a kép nagyítható)


Sajnos az Age of Empires II HD Edition egy kicsit felesleges érzést kelthet, ami nem véletlen. Az árcédulája túlárazott, a tartalom pedig semmivel sem nyújt többet, mint az eredeti, ráadásul gyakran fagy és a bogarakat sem irtották ki belőle. Ha már rendelkezel egy korábbi változattal, akkor kétszer is gondold meg a vásárlást, ha viszont kimaradt az életedből, akkor kicsit várj még, hátha később olcsóbb lesz.


Age of Empires II HD Edition


Címkék:  Age of Empires II HD Edition, Microsoft, Hidden Path Entertainment, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>