Race Driver: GRID PC Videoteszt - Az aszfaltcsíkok réme

Mike • 2013-06-07 15:51:23 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Race Driver: GRIDA Codemasters végre meghallgatta a rajongók óhajait és ha nehezen is, de összedobta a GRID 2-t, ami a 2008-as előd folytatása, azonban az előzetes infók nem túl biztatóak. Mi van akkor, ha hiányzik a belsőnézet, ha kevés a törés és csal a gép? Hát, nincs mit tenni, elő kell venni a Race Driver: GRID-et.Race Driver: GRID PC Videoteszt (HD)Annak idején hatalmasat durrant a GRID, ami nem is volt véletlen, hiszen remekül keverte az árkád életérzést a szimulátorosabb elemekkel. Tökéletesen lavírozott a két véglet között, így bárki megtalálhatta benne a számításait. Ehhez hozzájött még a hatalmas tartalom, a rengeteg kocsi és a számolatlan mennyiségű pálya.
Ha pár nap leforgása után mégis kiakasztottuk volna az egyjátékos kampányt, akkor fejest is ugorhattunk a multiba, ami már jóval komolyabb kihívással kecsegtetett. Sajnos csak múltidőben, mivel a kiadó már nem üzemelteti a szervereket, bár egy kliens program segítségével még mindig meg lehet oldani a dolgot. Hajrá!


Race Driver: GRID (a kép nagyítható)

Race Driver: GRID (a kép nagyítható)


A Race Driver: GRID tehát magasra tette a mércét: remek látvány, rengeteg tartalom, kellemes irányítás és ütős hangulat. A Codemasters idén megpróbálja megugrani a korábban pont általuk felállított lécet, hamarosan kiderül, hogy hogyan is abszolválták a küldetést.


Race Driver: GRID


Címkék:  Race Driver: GRID, Codemasters, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>