Call of Juarez: Gunslinger PC Videoteszt - Újra szól a hatlövetű

R4bbit • 2013-06-09 15:08:42 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Call of Juarez: GunslingerA modernizálás áldozatául esett, übergyenge The Cartel után a Techland ismét visszatér a vadnyugatra, hogy egy személyes hangvételű történetet meséljen el nekünk. A sajátos atmoszférájú alkotásban szó lesz bosszúról és becsületről; kiderül miért nem érdemes bányában lövöldözni és mennyi pofa sör kell, ahhoz hogy még „tisztán” emlékezzünk kalandos életünk fejezeteire.Call of Juarez: Gunslinger PC Videoteszt (HD)A játék során számtalan hiteles történelmi személy keresztezi utunk: velük részletesebben a különböző gyűjtögethető kártyalapokon keresztül ismerkedhetünk meg. Billy, a Kölyök; Butch Cassidy; Jesse és Frank James; a Dalton testvérek mind legendás, hírhedt alakok voltak, akik semmitől nem riadtak vissza.
A játékban szereplő Gatling-géppuska rendkívül durva jószág volt: az elképesztő tűzgyorsaságon alapuló hatékonysága, hamar kiemelte a korabeli fegyverek közül. Richard. J. Gatling találmányát először az 1860-as években vívott amerikai polgárháborúban vetették be, később több jelentős ütközetben is szerepet kapott.


Call of Juarez: Gunslinger


A géppuska működési elve egy többcsöves forgatható rendszeren alapszik, amely megkönnyítette a fegyver hűtését: minden csőből csak egyetlen lövedéket lőttek ki, így a következő tüzelésig annak volt ideje lehűlni. A játékban csak egyetlen hibát vétettek a készítők: a Gatling-géppuska kezeléséhez két – egyes típusokhoz négy – személyre volt szükség.


Call of Juarez: GunslingerA spagetti (vagy italo) – western elnevezést az amerikai filmesek aggatták az olasz vadnyugati filmekre, ezzel fejezve ki nemtetszésüket. A spagetti-westernek keserűbb, komorabb és véresebb világot ábrázoltak tengerentúli társaiknál; a főhősök kétes erkölcsű alakok, akiket csak egy hajszál választott el a rossz oldaltól és sokszor keveredtek törvénytelen dolgokba.


Call of Juarez: Gunslinger


Címkék:  Call of Juarez: Gunslinger, Ubisoft, Techland, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>