God of War: Ascension PS3 Videoteszt - Vér, belek, gyötrődés

Mike • 2013-06-29 23:07:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


God of War: AscensionManapság egyre divatosabbak a különféle előzménytörténetek, ezért nem meglepő, hogy hőn szeretett Kratos-unk is kapott egy amolyan bevezető sztorit. Szerencsére a minőségre ezúttal sem lehet egy rossz szavunk sem, a Santa Monica Studio ismét megmutatta, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Belezésre fel!God of War: Ascension PS3 Videoteszt (HD)A történet tehát ott veszi fel a fonalat, ahol Kratos még szerető férj és apa, de aztán jön a bonyodalom, minek következtében bábuként szabdaljuk szét családunkat. Felocsúdva a borzalmakból a valódi felelősök után indulnánk, csakhogy épp egy börtönben sínylődünk, ahonnét még meg is kell szöknünk.
A játékmenet a szokásos mederben halad, de ezúttal kicsit több puzzle feladványt toltak elénk a fejlesztők, de ez még nem minden, hiszen a fegyverek terén is történt pár kisebb változás. Mostantól kezdve igazán csak a láncos kardjainkra számíthatunk, amiket különféle erőkkel ruházhatunk fel. Erre bizony szükségünk is lesz, hiszen egyes dögök csak egy adott változatra allergiásak, a többit röhögve söprik le magukról.


God of War: Ascension


Az Ascension egyik legnagyobb újítása a multiplayer bevezetése, amitől ugyan sokan féltek, de utólag kiderült, hogy alaptalanul. Egy névtelen izompacsirta bőrébe bújhatunk, akivel fejlődünk is, miközben tevékenységeinket egy Istennek ajánljuk fel, aki cserébe felruház egy-két képességgel. Természetesen a szintek lépegetése közben az új cuccokról sem kell lemondanunk, akik szeretik a menüben való szöszmötölést, azok itt órákig cicomázhatják kedvencüket.


God of War: AscensionUgyan a God of War: Ascension nem ér fel a harmadik részhez, mint előzmény, tökéletesen megállja a helyét. Az epikus harcok megmaradtak, ahogy a pörgős játékmenet is a régi, az újdonságként bevezetett multi pedig napokig lekötheti a játékosokat. Nincs vita, ott a helye a polcon, de ha mégis meginogsz, akkor Kratos-szal kell szembenézned, ezt pedig nem kifejezetten ajánljuk.


God of War: Ascension


Címkék:  God of War: Ascension, Sony CE, Santa Monica Studio, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>