Öreg pankrátorok az újfiúk ellen, kicsit kopottas köntösben

DeathEvil • 2011-10-30 11:22:36 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


A WWE All Stars koncepciója a régi nagy öregekre, a klasszikus pankrátorokra és a modern, azaz napjaink híres fiatal izomhegyeinek összecsapásaira épít. Az alap egy igazi tökös, verekedős játék képét vázolják fel előttünk, mely két generáció játékosait ültetné a képernyők elé egy kis izmozás erejéig. Reméljük nem csak az alap, de az összkép is impozáns és szórakoztató lesz.WWE All Stars Xbox 360 Videoteszt (HD)A ’90-es években, kis hazánkban is nagy divatja volt az amerikai pankrátoroknak. Sok mérkőzést vívtunk meg elméletben és szóban, hogy vajon Hulk simán le tudná-e nyomni Bredhartot, ha úgy tartja kedve, vagy Undertakernek lenne-e elég nagy koporsója még akár Yokozonának is. Az újdonságként ható pankráció, amit a parabola antennák hirtelen elterjedése akkor adott, szép lassan értékét vesztette, de a videojátékoknak köszönhetően sok-sok éven keresztül volt lehetősége a rajongóknak tovább kísérni a World Wrestling Entertainment nyújtotta cirkuszt. Most pedig megkaptuk a klasszikusok és aktuális sztárok összecsapásait digitális formában.
A játék rengeteg lehetőséget kínál a karakterkészítéstől egészen a legkülönfélébb kettő, három vagy négyfős összecsapásokig. Az Elimination mód kiesése rendszerű mérkőzésekkel szolgál, a Steel Cage pedig egy ketrecharcot, ahol a kijutás a cél, míg az Extreme Rules meccsben a legelvetemültebb ring körüli tárgyak használata is engedélyezett. A bajnoki címhez vezető utat pedig akár három kategórián keresztül is megtehetjük, de rövidebb kikapcsolódásokhoz mazsolázgathatunk a 15 legendás összecsapást kínáló párosításból is.


WWE All Stars (a kép nagyítható)

WWE All Stars (a kép nagyítható)


Az egész alkotás hátulütője sajnos a megvalósítás. Nem is értem miért kellett ennyire elbohóckodni az All Starst. Valahol félúton van egy budget bohóckodás és a gyengébb mainstream alkotások között az igénytelen színes csíkjaival, elmosódott, egyformán mozgó közönségével, gyenge animációival és karakter modelljeivel. A teljes realitás hiánya az égbe felpattanó izomkolosszusokkal valahogy túlzottan arcade, és nem úgy érzi az ember, hogy ezt egy WWE Jamnek tervezték. Alkalmi, őrült parti bunyókhoz azonban tökéletes lehet.


Címkék:  WWE All Stars, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>