Sacred Citadel PC Videoteszt - Hányjunk kardélre

Mike • 2013-07-10 12:10:58 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Sacred CitadelAnnak idején hatalmas kedvencem volt a Sacred első két része, amik nem akartak sokat, csak épp mesterien pakolta össze a máshonnét behúzott ötleteket, amiket aztán egy kevés újdonsággal is felhígított. A sorozat azonban éles fordulatot vett, hiszen a Sacred Citadel már nem egy Diablo-klón, sokkal inkább egy Golden Axe.Sacred Citadel PC Videoteszt - Hányjunk kardélre (HD)A játékmenet tehát átalakult, bár a hack and slash múlt, a fejlődés, a rengeteg monszta, a kombók és a többféle kaszt megmaradtak. Sajnos azonban ez a fajta módi könnyen monotonná válhat és bár karaktereink haladnak a ranglétrán és miközben lootulunk/szintet lépünk, még új helyszínekre is eljuthatunk, sokszor még így is megunhatjuk magunkat a képernyőt bámulva.
A látványvilág egész korrekt, ez a fajta megvalósítás kifejezetten jól áll a játéknak. Szintén örömteli tény a kooperatív mód megléte, amivel talán ki lehet tolni a kissé rövidnek tűnő játékidőt. Sajnos azonban ez utóbbit inkább csak offline próbálgassuk, mert az online részleg nem mentes az idegesítő lagoktól.


Sacred Citadel (a kép nagyítható)

Sacred Citadel (a kép nagyítható)


A Sacred Citadel egy tipikus budget kategóriájú hack and slash, ami ugyan nem lett gyöngyszem, de pár kellemes órát azért szerezhet nekünk. Egy komolyabb leárazás alkalmával érdemes rávetni egy pillantást, hiszen ha vannak olyan haverjaink, akik kaphatók egy kis közös szörnygyilokra, ráadásul már a Castle Crashers-t is meguntuk, akkor egész jól elüthetünk vele pár órácskát.


Sacred Citadel


Címkék:  Sacred Citadel, Deep Silver, SouthEnd Interactive, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>