Star Wars: Knights of the Old Republic iOS Videoteszt

Mike • 2013-07-17 22:40:34 • Rovat: Tesztek


Star Wars: Knights of the Old RepublicGondolom senkinek sem kell bemutatnom a BioWare egyik legnagyobb ékkövét, a Star Wars: Knights of the Old Republic-ot, ami most végre iOS-re is tiszteletét tette, méghozzá az Aspyr jóvoltából. Szerencsére a port remekül sikerült és bár az ára kissé borsos, a hangulat és a játékélmény mindenért kárpótol minket.Star Wars: Knights of the Old Republic iOS Videoteszt (HD)Grafikai és tartalmi változás nem igazán történt, bár a kisebb képernyőnek hála valahogy jobban mutat az összkép. A harcok még mindig jól mutatnak, egyedül csak az NPC-k hasonlósága szemet szúró, de a tárgyak hiánya is feltűnhet pár megállót követően.
A srácok leginkább az irányításba nyúltak bele, ami elsőre talán kicsit furcsa és szokni is kell, de ha már belejöttünk, akkor bizony ilyet akarunk majd mindenhova. Egyedüli gond vele, hogy ujjaink sokszor kitakarják a képet, de egy ekkora kijelző esetében ez bizony kikerülhetetlen.


Star Wars: Knights of the Old Republic (a kép nagyítható)

Star Wars: Knights of the Old Republic (a kép nagyítható)


Az Aspyr tehát jó munkát végzett, egy remek kis portot köszönthetünk a Star Wars: Knights of the Old Republic iOS személyében, aminek ugyan kicsit borsos az ára, azonban a hangulat és az élmény könnyedén magával ragad, újra.


Star Wars: Knights of the Old Republic


Címkék:  Star Wars: Knights of the Old Republic, LucasArts, Aspyr, iOS, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>