Army of Two: The Devils Cartel PS3 Videoteszt - Páros aratás

Mike • 2013-07-19 14:38:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Army of Two: The Devil's CartelAz Army of Two széria mindig is arról volt híres, hogy agyatlan akciót tol elénk, pörgős kooperatív küldetésekkel operál és alapos testre szabhatósági lehetőséget kínál, persze csak a keretein belül. Nos, ezek nagy része a The Devil's Cartel-re is igaz, de valahogy itt már nem ütött akkorát, mint korábban.Army of Two: The Devil's Cartel PS3 Videoteszt (HD)A játék története meglehetősen klisés, szinte minden percet előre sejteni fogunk, ezért inkább nem is vesztegetném az időmet a sztorira. Játékmenet tekintetében sok változás nem történt, az ellenek jönnek, mi megyünk, közben pedig leosztjuk a megfelelő ólommennyiséget.
Ez így elolvasva nem hangzik rosszul, de sajnos a játék folyamatosan azon dolgozik, hogy mi megutáljuk. A pályák rövidek és olyan szűkek, mint egy sikátor, az ellenfelek hülyék, a kooperatív elemek szinte teljesen eltűntek és hiába szolgáltatja az engine-t a Frostbite 2-es motor, ezt nem mindig vesszük észre.


Army of Two: The Devil's Cartel


Multiplayer tekintetében csakis kooperatív lehetőségünk lesz, de ahogy a videóban is hallható, valódi társ nélkül is megoldhatjuk a missziók nagyobbik részét, mivel társunk hűen követi azt, amit mondunk neki, sőt még kedvesen fel is segít, ha egy rakéta szétnyársalta az álarcunkat.


Army of Two: The Devil's CartelKönnyen lehet, hogy az Army of Two: The Devil's Cartel-lel elfogyott a sorozat puskapora, amire a számos bug még csak rátesz egy kicsit. Lehet, hogy ráférne egy reboot a sorozatra? Hát, az Electronic Arts-ból kiindulva könnyen előfordulhat egy Army of Two: Begins.


Army of Two: The Devil's Cartel


Címkék:  Army of Two: The Devil's Cartel, Electronic Arts, Visceral Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>