Deadpool PC/PS3 Videoteszt - Talk to my dick

Mike • 2013-07-26 16:33:15 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


DeadpoolA Marvel univerzum egyik legkirályabb alakja tuti Deadpool, aki senkivel és semmivel sem törődve robog előre, hogy a poénhegyek közepette lemészárolja azokat, akiket ő gonosznak vél. Szerencsére a kissé debil felfogású antihős tökéletes videojáték alap, a High Moon Studios pedig élt is a kínálkozó lehetőséggel.Deadpool PC/PS3 Videoteszt (HD)Hősünk tudata alaposan meghasadt, ráadásul a gyógyszernek hitt kísérletek csak ráerősítettek a kényszerképzeteire, így aztán megszületett Deadpool, az enyhén szólva is különc fazon. Igazi fegyvere az eszement poénok gyártása, amiktől garantáltan megindul az arcizommunka, de ha a szükség úgy hozza, akkor teleportál, lopakodik és életet is generál.
A játékmenet egyébként egy tipikus hack and slash, némi fejtörővel és nagyon kevés üresjárattal. Természetesen a mai kor divatjának hála Deadpool fejlődni is fog, így idővel több életünk, komolyabb fegyvereink és még jobb regenerációs képességünk lehet, amik higgyétek el, sokat segítenek majd a komolyabb kihívással kecsegtető boss-harcoknál.


Deadpool


Sajnos azonban hiába a hibátlan főhős, a remek szinkron és a megannyi poén, mivel a játék korántsem tökéletes. Talán a legnagyobb hibája, hogy kifejezetten rövid, ráadásul a kevés játékidőhöz egy meglehetősen vaskos árcédula dukál. Megemlíteném még, hogy egyesek számára morbid és monoton is lehet, de ezek nekem nem okoztak gondot, minden egyes percet élveztem, amit Deadpool-lal tölthettem.


DeadpoolA Deadpool egy szinte tökéletes hangulatbomba, ami ugyan nem reformálja meg a hack and slash műfajt, de annyi poént dob be a közösbe, hogy azt már öröm nézni. Rövidsége és aránylag magas ára miatt azonban nem tudom könnyű szívvel ajánlani, viszont ha lejjebb kúszott a cédula, akkor ne hagyd ki, mert ezt mindenkinek látnia kell.


Deadpool


Címkék:  Deadpool, Activision, High Moon Studios, PC, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>