Mortal Kombat Arcade Kollection PC Videoteszt - Retro belezés

Mike • 2013-08-01 17:49:27 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Mortal Kombat Arcade KollectionA NetherRealm Studios remek munkát végzett a legújabb Mortal Kombat-tal, ezért aztán úgy döntöttek, hogy a régebbi részeket is ráncba szedik, azonban eddig csak a konzolosok örülhettek neki. Most azonban fordult a kocka, hiszen a Mortal Kombat Arcade Kollection végre PC-re is megérkezett, így hát kezdődhet is a belezés.Mortal Kombat Arcade Kollection PC Videoteszt (HD)A csomagban egyébként az első három részt üdvözölhetjük, méghozzá választható effektek társaságában, amikkel akár olyan hangulatot is teremthetünk monitorunkon, mintha épp egy játékteremben ülnénk. Ezen kívül azonban a srácok nem nyúltak semmihez, így akik anno imádták a részeket, azok most is tobzódhatnak az élvezetekben.
Ez persze jó, mert melyik Mortal Kombat fan ne akarná tolni a régebbi epizódokkal, de azaz igazság, hogy pár extrát azért még elbírt volna a cuccos. Az újdonságok hiánya szerencsére az árcédulán is látszik, így szinte potom összegért zsebelhetjük be a csomagot.


Mortal Kombat Arcade Kollection (a kép nagyítható)

Mortal Kombat Arcade Kollection (a kép nagyítható)


Ha imádod a Mortal Kombat-ot, akkor szinte kötelező vétel a Mortal Kombat Arcade Kollection, ami ugyan nem sok újdonságot rejt, de még így is ott a helye a szobánk virtuális polcán.


Mortal Kombat Arcade Kollection


Címkék:  Mortal Kombat Arcade Kollection, Warner Bros., NetherRealm Studios, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>