Grid 2 PC/PS3 Videoteszt - Világkörüli turné

R4bbit • 2013-08-07 10:27:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Grid 2Minden férfiember álma, hogy egyszer egy luxus sportkocsi volánja mögé pattanva hasítson az éjszakába, élvezve a felhőtlen száguldás örömét. Sajnos sokunk számára ez csak álom marad, hiszen a sufni-tuningolt családi verdák csak ritka esetben állják meg a helyüket versenyautóként. Szerencsére most az élmény (ha közvetve is) de átélhető, hiszen megérkezett a nagy sikert aratott Race Driver: Grid folytatása.Grid 2 PC/PS3 Videoteszt (HD)Bár az utóbbi időkben a versenyjátékok egyre interaktívabbá váltak a brit fejlesztők ismét alapvetően a versenyzésre koncentráltak. A divatossá vált tuning csak érintőlegesen kapott helyet a programban: az egyszerűsített fejlesztéseknek köszönhetően csak keveset fogunk a garázsban időzni.
Ha mégis ott leszünk, az leginkább az új kocsiknak köszönhető, amiket szépen-lassan, a versenyekbe előrehaladva kapunk meg. Jó pár modell képviselteti magát a játékban, úgyhogy mindenki megtalálhatja majd a saját kis kedvencét.


Grid 2


Ugyan a játék árkád jellegéből adódóan remekül irányítható billentyűzettel is, azért a készítők nem feledkeztek meg a játékvezérlők használóiról sem.


Grid 2A játékba programozott erő-visszacsatolás jól működik: a koccanások, rázókövek, egyenetlenségek szépen érezhetők, egy nagyobb ütközés esetén pedig kétségünk sem lehet róla, hogy a nagy gázból nagy gáz lett, úgyhogy csak óvatosan a lovakkal.


Grid 2


Címkék:  Grid 2, Codemasters, Codemasters Southam, PC, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>