Thunder Wolves PC Videoteszt - Mint a villám

R4bbit • 2013-08-12 23:33:05 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Thunder WolvesNem tudom emlékeztek-e még a legendás Strike-sorozatra (Desert Strike, Jungle Strike, Urban Strike, Soviet Strike és Nuclear Strike) amely arról volt híres, hogy egy helikopter pilótafülkéjében ülve oszthattuk az ellent. A magyar Most Wanted Entertainment erre a nosztalgia-faktorra építette fel legújabb lövöldéjét, amelyben különböző gépeket repülve, tizenhárom akciódús küldetésen keresztül, négy különböző térségben rakhatunk rendet.Thunder Wolves PC Videoteszt (HD)A játék vérbeli felülnézetes shoot em up, amihez hozzácsapták a harmadik dimenziót és az így kiegészített teret teljesen alávetették a rombolásnak. Az embernek néha olyan érzése van, hogy legjobb lenne leragasztani a lövés gombot.
A helikopterek szépen kidolgozottak, bár jellemzőikben nem nagyon térnek el egymástól: a Scorpion leginkább egy morcos Bell Jet Ranger gépre hasonlít; a Dragonfly nevéhez méltóan aprócska, de baromi tűzerővel rendelkezik; a Leopard igazi nagymacska, tekintélyt parancsoló méretéhez jelentős fegyverzet dukál; a Kalinin pedig igazi orosz szörnyeteg – masszív és brutális.


Thunder Wolves


Bár a végtelen lőszer miatt nem nagyon kerülhetünk bajba, azért lesz néhány alkalom, amikor kapkodni fogjuk a fejünk a rakéták sűrűjében. A hőkövető rakéták elleni harcban legjobb barátunk a infracsali lesz, amelyet kilőve elterelhetjük a felénk tartó lövedékeket.


Thunder WolvesA valóságban infravörös hőtükröket az 50-es évek vége óta, hűtött tükröket a 60-as, forró pszeudocélpontokat pedig a 70-es évek óta használnak, de a modern hőkövető rakétákat már nehezebb becsapni ezekkel, mert az új fejlesztések már nemcsak a a célpont által kibocsátott hőt képesek követni, hanem azok képét is.


Thunder Wolves


Címkék:  Thunder Wolves, bitComposer Games, Most Wanted Ent., PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>