Tekken Revolution PS3 Videoteszt - Ingyenes püffölde

Mike • 2013-08-17 11:54:19 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Tekken RevolutionA Namco Bandai még javában ötletel az új Tekken kapcsán, de addig is, hogy ne unatkozzunk, kiadta a Tekken Revolution-t, ami egy amolyan ingyenes felmérés a jövőre nézve. A játékosok visszajelzései alapján finomítják majd az online bunyót, a változtatások pedig akár még a következő részekben is megjelenhetnek.Tekken Revolution PS3 Videoteszt (HD)A játékban nem kapott helyet igazi single élmény, ami nem is meglepő egy online meccsekre kihegyezett cím esetében, de azért elüthetjük az időt a gép ellen is, de történetre senki se számítson. Ez inkább csak a farmolásról, valamint a gyakorlásról szól, bár ez utóbbi kétséges, lévén az ellenfelek hihetetlenül buták.
A multis részleg jól lett kidolgozva, megtámogatva a kor divatjával, azaz a fejlődéssel, aminek hála később több életünk lehet, vagy nagyobb üthetünk, esetleg komolyabb speciális képességekre tehetünk szert. Ahogy én észrevettem, inkább az első kettőt érdemes fejleszteni, mivel ezek a meccs egésze alatt megvannak, míg utóbbit csak párszor nyomhatjuk el egy bunyó alatt.


Tekken Revolution


Bár a játék free-to-play, pénzért cserébe nem kapunk valódi előnyöket, csakis annyit, hogy gyorsabban fejlődünk, esetleg többször meccselhetünk. Ugyan a bunyókat biztosító jegyekre várni kell egy keveset, ezek akkor is gyarapodnak, ha épp nem vagyunk a konzol előtt.


Tekken RevolutionA Tekken Revolution ugyan nem ér fel egy valódi Tekken élménnyel, de azért közel van hozzá, ráadásul free-to-play a kicsike, pénzért cserébe pedig nem szerzünk kifejezetten nagy előnyöket. Akik szeretik a sorozatot bátran ugorjanak fejest a bunyóba, de a többiek is tehetnek vele egy próbát, vesztenivalója senkinek sincsen.


Tekken Revolution


Címkék:  Tekken Revolution, Namco Bandai, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>