Hunted - Egy marcona és egy bögyös fejvadász kalandja

DeathEvil • 2011-11-14 13:25:22 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Hunted - The Demon's ForgeA Hunted egy fantasy akciójáték csipetnyi RPG-elemmel megtűzdelve, közepes színvonalon tálalva. Viszont találni benne egy-két meglepetést is, melyek kellemes ízhatást kölcsönöznek a Demon's Forge-nak. A két gyökeresen eltérő tulajdonságú karakter pedig arra enged következtetni, hogy egy remek kis kooperatív szórakozás biztosítja majd a habot a tortán. Eme kis gasztronómiai bevezető után jöjjenek a részletek.Hunted - The Demon's Forge PC Videoteszt (HD)A program koncepciója alapvetően egyszerű: adva van egy kitalált világ és rengeteg csúfság, akik valamilyen oknál fogva rászabadultak a békés lakosságra. Itt jönnek képbe hőseink; egy fejvadász-duó, akik némi anyagi támogatás fejében aprítják fel az ellenséges hordákat. A két karakter harcmodora gyökeresen eltérő; míg Caddoc a közelharcban jeleskedik, addig a dúskeblű E’lara íjjal osztja a halált. Egyedül játszva társunkat a gép irányítja, de a pályákon több alkalommal is válthatunk a szereplők között. A kicsit egyhangú kaszabolást gyűjtögetéssel próbálták tartalmasabbá varázsolni a készítők, a programba némi szerepjátékos elemet is leheltek, azonban számos ponton megkötik a kezünket.
Az átlagos élményt a kooperatív mód emeli az élvezhető kategóriába. A hosszan tartó kikapcsolódást az ötletes pályaszerkesztés biztosítja; meglepő részletességgel állíthatjuk be a termek sorrendjét, az ellenség számát és típusát, valamint a leölésükért kapott jutalmakat. Nem rossz elképzelés a küzdelmek közben történő pénzgyűjtés, mely jelentősen megnyújtja a program élettartamát, mivel egyes elemek csak megfelelő mennyiségű érme birtoklása esetén oldhatók fel.


Hunted - The Demons Forge (a kép nagyítható)

Hunted - The Demons Forge (a kép nagyítható)


A Hunted megjelenéséért az Unreal 3-as motor felel, ami itt valahogy nem akar annyira működni. Bár minden a helyén van, az előttünk megelevenedő helyszínek és ellenfelek részletessége mégiscsak erős közepesnek mondható, szerencsére a visszafogott látványhoz szerényebb gépigény társult.
A túlegyszerűsített játékmenet és a bugok miatt a duó kalandja olykor unalmas és bosszantó; a folyamatos mészárlás a maga átlagos, olykor suta módján azonban ha magányosan nem is nyújt semmi emlékezeteset, párban mégis kellemes órákat nyújt.


Hunted - The Demon's Forge


Címkék:  Hunted - The Demons Forge, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>