Kite Fight PS3 Videoteszt - Sárkányok birodalma

Mike • 2013-09-12 16:58:46 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Kite FightA Kite Fight egy meglehetősen egyedi játék, hiszen szerintem nincsen direkt olyan cím, amiben az lenne a feladatunk, hogy sárkányt eregetve bánjunk el a többi szerencsétlen eregetővel. Bár az alapgondolat még talán ötletesnek is mondható, pár perc "szórakozás" és már unjuk is, mint a veszedelem.Kite Fight PS3 Videoteszt (HD)Az irányítás a PS Move kontrollerével lett megoldva, ami sikerült túl jól, a sok precíz mozdulatot igénylő reptetés idővel inkább frusztráló lesz, mintsem szórakoztató. A játék tartalom terén is elvérzik, szinte órák alatt kiakasztható, amit követően csak a haverokkal együtt nyomulva tudja lekötni az embert egy-egy házibuli alkalmával.
A látvány is minimalista és bár a sárkányok szépek, a helikopterek nagyok és az ég kék, egy idő után garantáltan megutáljuk a felhőtlen égboltot. Sajnos hangok terén sem jobb a helyzet, a folytonosan hallható dallam csak ront a végeredményen.


Kite Fight (a kép nagyítható)

Kite Fight (a kép nagyítható)


A Kite Fight egy óriási űrt hivatott betölteni, hiszen sárkányrepülős akcióról nem igen hallhattunk, bár ez azért is lehetséges, mert nincs nagyon rá igény. A fejlesztők igyekeztek, de szinte minden felhőcsomóban megbotlottak, úgyhogy ahelyett, hogy virtuális reptetjük kedvenc papírsárkányunkat, inkább menjünk ki a szabadba.


Kite Fight


Címkék:  Kite Fight, Sony CE, Gameshastre Inc., PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>