Resident Evil: Revelations Xbox 360 Videoteszt

Mike • 2013-09-16 16:33:51 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Resident Evil: RevelationsMostanság egyre-másra érkeznek a Resident Evil játékok és sajnos nagyobbik részük már meg sem közelíti a régi időkben megteremtett, idegőrlő és félelmetes hangulatot. A Nintendo 3DS-re befutott Revelations azonban más volt, mint a többi, amit a Capcom is megérzett, így kisvártatva multiplatform címmé avanzsált.Resident Evil: Revelations Xbox 360 Videoteszt (HD)A játék története meglehetősen jól sikerült, ahogy azok az elemek is, amik a hangulatot kívánják megteremteni. Mint tudjuk, a port alapjául szolgáló játék remek lett, de nézzük meg, hogy mivel is számolhatunk, ha a nagygépes verziót vesszük kézbe.
Az irányítást remekül megoldották, sőt nemcsak kontrollerrel lavírozhatunk könnyedén a hajó fedélzetén, hanem billentyűzettel és egérrel is. Számos extrát is kapunk: egy új és minden eddiginél durvább nehézségi szintet és még pár játszható karaktert is, akiket a Raid módban vehetünk irányításunk alá.


Resident Evil: Revelations


A kézikonzolos múltból adódóan a látvány nem épp lehengerlő, de erre már számítani lehetett a megjelenés előtt is. A hajó meglehetősen egyhangú, csak egy-két szebb része van, ráadásul a berendezés is szegényes, kevés a tereptárgy, aminek hála könnyedén monotonná válhat a barangolás.


Resident Evil: RevelationsA Resident Evil: Revelations eredeti verziója remekre sikeredett és ezt a szintet a nagygépes változat is megközelítette, sőt egy-két extrával még túl is szárnyalta, de a gyengébb látvány miatt a végeredmény kicsit lekókad. A hangulat azonban a helyén, úgyhogy aki megunta a mostanság oly divatos, akciódús Resident Evil-öket, az nyugodtan tegyen vele egy próbát, mert garantáltan nem fog benne csalódni.


Resident Evil: Revelations


Címkék:  Resident Evil: Revelations, Capcom, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>