Pro Evolution Soccer 2014 PS3 Videoteszt - Új szezon

R4bbit • 2013-09-28 20:28:37 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Pro Evolution Soccer 2014Mindig bajban vagyok, amikor a két rivális focis játék megérkezik, mert ez az a pillanat, amikor a felszín alatt szunnyadó indulatok újra lángra kapnak és egymásnak esik a két rajongótábor. Pedig a torzsalkodás teljesen értelmetlen, hiszen mindkét játék más stílust képvisel: a PES évek óta az összetettebb, részletesebb szimulációt hozza, míg a rivális EA Sport a könnyedebb, lazább focit képviseli.Pro Evolution Soccer 2014 PS3 Videoteszt (HD)A Konami idén vadonatúj grafikus motorra bízta a megjelenítést, lerázva ezzel magáról a tavalyi kritikák egy részét és a játékmenetet is több helyen megújította. A megjelentést követően a szakma meglehetősen jól fogadta az új felvonást, így már csak a játékosokon múlik, mit szólnak a japán tizenegyhez.
Licencek dolgában mindig is gyengén állt a Konami: a kritikák egy része sokszor ezzel a hiányossággal foglalkozik. A kiadó persze folyamatosan igyekszik további engedélyeket beszerezni, így az új részben korábban nem látott ligák és csapatok is bemutatkoznak. Az UEFA Bajnokok Ligája, Európa Liga, Európai Szuperkupa és Copa Libertadores után az AFC Bajnokok Ligája jogait is megszerezték a japánok, így a feltörekvő ázsiai foci kedvelői mindenképpen jól járnak. Ezek mellett a japánok Dél-Amerika felé is nyitottak: a húsz AFA Primera División csapat mellett a Copa Sudamericana és Recopa Sudamericana jogait is megvásárolták.


Pro Evolution Soccer 2014


A PES 2014 idén is számtalan statisztikával kedveskedik az erre fogékony játékosoknak. Az erre szolgáló lapon több kapus- játékos- és részletesebb meccselemzés kapott helyet.


Pro Evolution Soccer 2014Mielőtt nekiállnátok egy komolyabb tétmeccsnek, érdemes lenyomni az edzéseket: a tavaly indított performance training még részletesebb, mint korábban; szinte minden helyzetet be lehet gyakorolni vele, hogy a mérkőzéseken már olajozottan működjenek a dolgok. A free training módban a támadást és védekezést gyakorolhatjuk: inkább itt derüljön ki, ha valakit nem a megfelelő poszton játszatunk.


Pro Evolution Soccer 2014


Címkék:  Pro Evolution Soccer 2014, Konami, PES Productions, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>