Skylanders Giants PS3 Videoteszt - Játék és a valóság

Mike • 2013-10-13 16:11:35 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Skylanders GiantsAz Activision igazán örvendhet, hiszen a Call of Duty sorozat mellé egy másik széria is felkapaszkodott a bevételi dobogóra. Brá ez sokakat meglephet, de a Skylanders-ről van szó, ami műanyag figuráival, egyszerű játékmenetével és megannyi extrájával szinte elvarázsolta a kicsiket és a nagyokat.Skylanders Giants PS3 Videoteszt (HD)A Giants alcímmel ellátott legutóbbi epizódban a régi ismerősök mellett feltűnnek az óriások is, akik jóval nagyobb pusztításra képesek. Használatuk nem bonyolult, csak a portálra helyezzük kiválasztottunkat és már gyűjthetjük is a pontokat, valamint az XP-t. Külön öröm, hogy mentéseinket az adott karakter tárolja, így bárhová visszük magunkkal, a saját adatainkkal folytathatjuk a kalandot.
Remek dolog, hogy a játék megvásárlása esetén nemcsak a programnak, a portálnak és pár figurának örülhetünk, hanem kapunk még megannyi extrát is, amikkel aztán menőzhetünk a suliban, vagy épp az oviban. Poszter, kártyák, matricák és egy MMO játék lapul a dobozban, úgyhogy érdemes alaposan átkutatni a csomagot, nehogy valami kimaradjon a listáról.


Skylanders Giants


Sajnos azonban semmi sem tökéletes és ez gy van a Skylanders: Giants esetében is. A megvalósítás meglehetősen átlagos és sajnos a játékmenet sem épp túl változatos. Külön kiemelendő, hogy ha maximalista gyűjtők vagyunk, akkor bizony alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk, mivel a figurák árai nem épp barátiak, a teljes játék megismeréséhez pedig mindegyik fajtából legalább egy kell.


Skylanders GiantsA Skylanders: Giants méltán tett szert hírnévre, hiszen a portálos és valódi figurás megoldása remek szórakozást nyújt a játékosoknak és a gyűjteni vágyóknak is. Sajnos a megvalósítás nem épp tökéletes, de talán az alsóbb korosztály megbocsájtóbb lesz a játékkal és ki tudja, talán az idősebbeket is elvarázsolja pár óráig. Minket sikerült.


Skylanders Giants


Címkék:  Skylanders Giants, Activision, Toy for Bob, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>