Killzone: Shadow Fall PS4 Videoteszt - A szépséges jövő

Mike • 2014-01-23 21:23:10 • Rovat: Tesztek


Killzone: Shadow FallA Knack után a PlayStation 4 másik nyitócímét, a Killzone: Shadow Fall-t is megvizslattuk, ami már az előzetesekben is leszakadt állak tömkelegét hagyta maga után a konferenciákon. Nos, a grafikával nincs is nagy gond, ellenben van pár apró húzás, ami kicsit árnyékot vethet a felhőtlen szórakozásunkra.Killzone: Shadow Fall PS4 Videoteszt (HD)A játék története meglehetősen klisés és bár lépten-nyomon érzelmeket akarnak ránk erőltetni, ez cseppet sem jön át a képernyőn, mivel pár csillogó szempárt követően egy raklapnyi ellen lemészárlása lesz a feladat.
Sajnos az MI sincs a helyzet magaslatán, ugyan van egy-két jó pillanata, rendszerint csak rohannak felénk, a hülyeséget pedig a mennyiséggel kívánják kompenzálni. Szerencsére nem kötelező rájuk rontanunk, akár lopakodhatunk is, vagy az egész ügyes "baglyunkat" használva trükközhetünk a vonalaik mögött.


Killzone: Shadow Fall


A játék kétségkívül legjobb pontja - persze a látvány és a hangok mellett - a multiplayer, ami bár nem lett forradalmi, derekasan teszi a dolgát. A fegyverek már kezdetektől fogva elérhetőek, de nem kell aggódni, a meganny kiegészítőt külön kell megszerezni, úgyhogy lesz feladatunk bőven.


Killzone: Shadow FallA Killzone: Shadow Fall már jóval ütősebb cím, mint mondjuk a Knack, de sajnos ő is szenved a nyitócímek gyermekbetegségében, miszerint a gép túl új, a közönség meg túl becsvágyó. Sebaj, később lesznek itt még durvulások, addig pedig lövöldözzünk kedvünkre a multiban.


Killzone: Shadow Fall


Címkék:  Killzone: Shadow Fall, Sony CE, Guerrilla Games, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>