Ratchet and Clank – All 4 One (PS3) négyen a slamasztikában

DeathEvil • 2011-11-15 14:06:57 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Ratchet and Clank – All 4 OneAz űrkalandor és kis robot bajtársa ezúttal kiegészül Dr. Nefarioussal (egyik fő nemezisük) és Qwark kapitánnyal (nagyszájú, de gyáva szuperhős), hogy közös erővel küzdjék le a legújabb kihívásokat, amik a Ratchet and Clank - All 4 One-ban várnak rájuk. Ezúttal a Sony egy olyan csoportos örömködést készített PlayStation 3-ra, mely gazdagon tartalmaz platform részeket, egyszerű fejtörőket és rengeteg akciót.Ratchet and Clank – All 4 One PS3 Videoteszt (HD)A Ratchet and Clank széria első alkalommal próbálkozik meg egy négyfős kooperatív történet elmesélésével. A színes karakter felhozatal és az erős csapatközpontú előrehaladásnak köszönhetően a történet most talán a kelleténél jobban a háttérbe szorul, és inkább az akcióé lesz a főszerep: az egymással való versengés mellett az összehangolt feladatok (egymást segítő vagy kihasználó) megoldása biztosítja majd a megfelelő szórakozási faktort.A furcsa négyest a játék elején elrabolta egy robosztus sötét űrállomás szerűség, és egy addig ismeretlen világban találjuk magunkat. A Magnus bolygó rengeteg különleges helyszínt és ellenfelet vonultat majd fel, melyeket közös erővel kell majd leküzdenünk, hogy a végén kiderítsük, hogy mi is valójában a helyiek által Creatures Collectornak nevezett valami, ami az elrablásunkért is felelős volt.


Ratchet and Clank – All 4 One


A játékban számos különleges és ötletes fegyver (ezeket fejleszteni is lehet) alkalmazására nyílik majd lehetőségünk az alap rakétavetőktől, a villámló ostoron keresztül egészen az ellenséget malacokká változtató őrült stukkerig. Már ebből is látszik, hogy az All 4 One is magán hordozza a Ratchet and Clank játékok jegyét, azaz a humoros történéseket, szituációkat. Az egész pedig impozánsnak mondható hanghatásokkal, szinkronokkal és látványvilággal van megtámogatva, hogy minél nagyobb legyen érzékszerveink öröme.


Ratchet and Clank – All 4 One


Mindenképpen azt kell mondanunk, hogy ez a szélsőségektől egyáltalán nem mentes csoportosulás egy kellemes időtöltést biztosító kaland lett PlayStation 3-on. Az offline co-op mód biztosítja egy család együttes és önfeledt kikapcsolódását, de természetesen egyedül is élvezhető a matéria. Ha pedig a megfelelő készülékekkel is rendelkezhetünk, akkor a Sony még a térhatást is biztosítja a 3D-nek köszönhetően.

Figyelem! Az online multiplayer mód Network Passt igényel.


Ratchet and Clank – All 4 One


Ratchet and Clank – All 4 One PS3 házhoz megy 12.490 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ne tétovázz!


Címkék:  Ratchet and Clank, PS3, Videoteszt, Sony


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>