God of War Collection Volume 2 : Kratos PSP-s dühe PS3-on

DeathEvil • 2011-11-15 13:47:09 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


God of War Collection Volume 2A Sony egy újabb HD-s God of War gyűjteménnyel jelentkezik. A korábbi God of War Collection után (ami ugye az eredetileg PlayStation 2-re megjelent első és második részt hozta el grafikailag feltuningolva, nagyfelbontásban a PlayStation 3 tulajdonosoknak) most elérkezett az idő, hogy Kratos kézikonzolos előzményeit elmesélő Chains of Olympus, valamint az első és második részt összekötő Ghost of Sparta is megjelenjen PS3-ra.God of War Collection Volume 2 PS3 Videoteszt (HD)A God of War teljes szériája immár elérhető és élvezhető a Sony jelenlegi generációján, így mindenki előtt adott a lehetőség, hogy végigszaladjon ezen a zseniális és brutális mítikus daraboláson. A megannyi gigantikus mérettel megáldott szörnyeteg kivégzése, valamint a számos látványos és akcióorientált jelenet, amit Kratosszal átélhetünk kalandjaink során, vitathatatlanul játékra készteti még a legellágyultabb szívű gamereket is.A PSP-n korábban megjelent Chains of Olympus egy előzményeket elmesélő történet, melyből fény derül Kratos és az Istenek között kialakult fasírt okára. A kis készülék addigi talán legszebb játékát tisztelhettük benne, és az összképet még olyan kötözködő kritikák sem tudták elrontani, mint a rövidke játékidő és az enyhén alacsony ellenfélszám.


God of War Collection Volume 2


A Ghost of Sparta két évvel később érkezett a hordozható Sony ketyerére és minden addiginál élvezetesebb God of War játékot kaptunk a gyengébb hardverekkel megáldott konzolra. A kisebb erőforrások azonban nem gátolták a fejlesztőket, hogy az előző résznél is látványosabb, tartalmasabb és akciódúsabb terméket produkáljanak Kratos második hordozható gyilkos dühéhez. Ez az eredeti első és második rész közötti történéseket kötötte össze, újabb családi tragédiákkal és monumentális ütközetekkel.


God of War Collection Volume 2


Ez esetben is igaz, az az állítás, hogy két játékot kapunk egy áráért. Ennek köszönhetően egy percig sem érezzük magunkat becsapva még azután sem, hogy rá kell jönnünk még így HD-be húzva sem tudja megközelíteni a mai színvonalat az eredetileg marokkonzolra készült két játék. A Sony azért mindent megtett, hogy a két PlayStation Portable-ös kalandot 2011-es szintre hozza, így nem meglepő a trófea rendszer, vagy megfelelő készülék megléte esetén a 3D támogatás sem.


God of War Collection Volume 2

God of War Collection Volume 2 a tiéd lehet 9.490 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ne habozz!


Címkék:  God of War, PS3, Videoteszt, Kratos


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>