Kirby Triple Deluxe 3DS Videoteszt - Feneketlen gyomor

Mike • 2014-05-21 13:40:18 • Rovat: Tesztek • Platform: DS/3DS


Kirby Triple DeluxeKirby visszatért és bizony éhesebb, mint valaha, úgyhogy ideje megbarátkozni a rózsaszín kis gömböccel, mert a 10-12 órás játékidő alatt alaposan kibővül az étlapunk. Kedvencünk tehát újra nyeregben, a 3DS-re befutott Kirby Triple Delux pedig alaposan kitett magáért: szép, jópofa és még tartalmas is.Kirby Triple Deluxe 3DS Videoteszt Videoteszt (HD)Bár a sztori gyengusz és érdektelen, ez senkit se zavarjon, mert nem ez lesz a középpontban. Kirby-vel megannyi kalandon kell átvergődnünk, mire elérünk a végső célunkhoz, de ha ez megtörtént, akkor sem kell a fiók mélyére suvvasztani, mivel további 4 játékmódban is csillogtathatjuk tudásunkat.
Lesz itt kérem aréna módusz, ahol egymás kell ütögetni bőszen, kapunk időre menő kihívásokat, de még King Dedede is beugrik a buliba, akivel szintén az óra ellen versenyezhetünk, vagy épp ritmusra gyűjthetünk tallérokat a jobb eredmény reményében.


Kirby Triple Deluxe (a kép nagyítható)

Kirby Triple Deluxe (a kép nagyítható)


A Kirby Triple Delux láthatóan a fiatalabb játékosoknak készült, tehát igazán nagy kihívásokra ne számítsunk, de a rengeteg játékmód, a jópofa játékmenet és a hatalmas tartalom bőven kárpótol minket.


Kirby Triple Deluxe


Címkék:  Kirby Triple Deluxe, Nintendo, HAL Laboratory, 3DS, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>