Az év versenyjátéka 2011 - A GameTeVe stábja is döntött

GameTeVe • 2012-01-10 23:19:58 • Rovat: Egyéb


Ahogy ígértük egy újabb kategóriában hirdetünk győztest, mégpedig a 2011-es esztendő versenyjátékai közül. Az öt legjobb ezúttal a Mario Kart 7, az F1 2011, a Shift 2 Unleashed, a Forza Motorsport 4 és a Dirt 3. Erős a mezőny, megvívtuk csatáinkat, mindenki kiállt a favoritja mellett és a lehető legjobb döntés született.Az év versenyjátéka 2011 - Megtaláltuk a száguldás királyát (HD)A technika és a videojátékok fejlődésével egyre realisztikusabb és hangulatosabb versenyjátékokban mérhetjük össze vezetői tudásunkat. Jellemző tendencia, hogy a kisebb rétegeket megcélzó professzionális szimulációra való törekvés teljesen háttérbe szorul ebben a műfajban és a tömegeket elérni kívánó arcade-os, könnyed vezérlés párosul szimulátorokat idéző megoldásokkal. Ennek köszönhetően bárki részese lehet egy Formula 1-es versenyautó, egy fürge rallyautó vagy éppenséggel egy milliós sportautó irányításának és a különböző versenyek légkörének úgy, hogy különösebb szakmai tudásra sincs szükség az élvezhető versenyzéshez.
De lássuk ki lett az év legjobbja.Az év versenyjátéka megérdemelten a Microsoft Forza Motorsport 4-e lett, bámulatos látványban és élményben lehet részünk. Hiába javult és fejlődött a Shift, a Dirt és tökéletesedett az F1 2011, a Forza precíz megvalósításával nem tudták tartani az iramot és szoros versenyt követően az utolsó kanyarban egy autó hossznyi előnyre tett szert és szaggatott át gőzerővel a Forza Motorsport 4.
Míg a videot néztétek, mi addig is a többi kategória jelöltjei közül próbáljuk kiválasztani a 2011-es esztendő "Év játéka" címre leginkább esélyes alkotásokat. Hamarosan újabb győztest hirdetünk.


Címkék:  Mario Kart 7, Shift 2 Unleashed, F1 2011, Forza Motorsport 4, Dirt 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>