Street Fighter X Tekken Előzetes – Két nagy csapat összecsap

GameTeVe • 2012-03-06 01:37:38 • Rovat: Előzetes • Platform: X360


Ilyet még sehol sem láthattunk. A Capcom új verekedős játékában nem csak a Street Fighteres srácokkal, hanem a Tekkenes fiúkkal és lányokkal is elverhetjük egymást. Szerencsére az újdonságok nem merülnek ki ennyiben, úgyhogy vágjunk is bele a részletekbe a Street Fighter X Tekkennel kapcsolatosan.Street Fighter X Tekken Előzetes (HD)Az új Street Fighter követi az elődök által kitaposott ösvényt, úgyhogy ismét rajzfilmszerű grafikát ígér, hasonlóan pörgős játékmenettel. A gombnyomkodás és a kombók memorizálása ezúttal is nagy szerepet fog játszani a játékban, úgyhogy jó hasznát vesszük majd, ha meg akarjuk tornásztatni a kicsit fáradt agytekervényeinket. Az alaprecept változatlan maradt, újra egymást kell elagyabugyálni, de azért szerencsére történtek változások is.
A megújított bajnokság módnak köszönhetően, egymásra lesznek utalva karaktereink, amivel némi újdonságot csempésztek bele a szokásos harcrendszerbe. A kombók bővültek a régiek mellett és a csapat alapú szuperkombók bevezetése hatalmas ötlet, amellyel a variációs lehetőség széles tárházát nyitotta meg a Capcom a játékosok előtt. A Tekkenes karakterek behozatala mindenképpen üdítő változtatás, de idén nem csak ez lesz az egyetlen játék, ahol egymásnak eresztik őket.


Street Fighter X Tekken (a kép nagyítható)

Street Fighter X Tekken (a kép nagyítható)


A Namco változata, a Tekken X Street Fighter grafikailag mindenképpen valósághűbb lesz, hiszen ott nincs helye a rajzfilmszerű megjelenítésnek. Még jó, hogy nem kell sokat várnunk, hiszen a Street Fighter X Tekken március 9 - én jelenik meg nagykonzolokra, míg PC – re május 11 - én válik elérhetővé és a Tekken X Street Fighter is remélhetőleg megjelenhet még az idén. Mit is mondhatnánk még? Várjuk őket szeretettel.


Címkék:  Street Fighter, Tekken, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>