Forza Horizon Előzetes - Szabadság, szeretem

Mike • 2012-10-18 22:19:07 • Rovat: Előzetes


A Forza sorozat mindig is arról volt híres, hogy a versenypályák izgalmát hozza el nekünk, méghozzá szimulátoros formában, ráadásul nem kevés autót is kaptunk a pénzünkért. Ez utóbbi most sem fog változni, de a Forza Horizon szakít a hagyományokkal és zárt terek helyett inkább a szabadba vezet minket.Forza Horizon Előzetes (HD)Nyugodj meg, nem olvastál félre semmit, hiszen a Forza Horizon valóban kiszabadul a versenypályákról, hogy Colorado fennsíkjain száguldozzon naphosszat. A változások ennyiben nem merültek ki, mivel a készítők az irányítást is megreformálták kissé, úgyhogy aki szimulátort vár, lehet, hogy ráfaraghat.
A hatalmas terület szinte ordít az online lehetőségekért és szerencsére ez a fejlesztőknek is eszükbe jutott, úgyhogy aki a haverokkal való kocsikázásra vágyik, ahogy azt már korábban a Test Drive Unlimited-ekben is láthattuk, annak itt a helye. Rengeteg autó, még több játékos, hát kell ennél több?


Forza Horizon (a kép nagyítható)

Forza Horizon (a kép nagyítható)


Már előre látom, hogy néhány vérbeli Forza fanatikus szemei vörösben izzanak, de nyugodjanak meg, ez a rész nem is feltétlen nekik szól. A Horizon amolyan kitekintés a sorozatból és ha az újdonságokat a megszokott minőségben tálalják, akkor még egy remek kis játék is születhet. Úgy legyen!


Címkék:  Forza Horizon, Turn 10 Studios, Microsoft, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>